Δανάη Στράτου: Δεν μπορεί τα παιδιά να είναι απολιτίκ πια – Πρέπει να έχουν θέση

Δανάη Στράτου: Δεν μπορεί τα παιδιά να είναι απολιτίκ πια – Πρέπει να έχουν θέση
Η Δανάη Στράτου Eurokinissi

Η υποψήφια ευρωβουλευτής με τη ΜέΡΑ25 κάλεσε τους πολίτες και ειδικά τους νέους ψηφοφόρους να ενημερωθούν για το τι προτείνει ο κάθε συνδυασμός και υποψήφιος και να πάνε στις κάλπες

Πολύ σημαντικές χαρακτήρισε τις ευρωεκλογές η Δανάη Στράτου, υποψήφια ευρωβουλευτής με τη ΜέΡΑ25 καθώς όπως δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή “Πρωινό Τανγκό” των Αντώνη Φουρλή και Στέλλας Γκαντώνα η Ευρώπη αποδομείται και συρρικνώνεται συνεχώς από τις πολιτικές λιτότητας.

Κάλεσε τους πολίτες και ειδικά τους νέους ψηφοφόρους να ενημερωθούν για το τι προτείνει ο κάθε συνδυασμός και υποψήφιος και να πάνε στις κάλπες. «Δεν μπορεί τα παιδιά να είναι απολιτίκ πια. Πρέπει να έχουν θέση» τόνισε χαρακτηριστικά ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις οικονομικές πολιτικές της Ευρώπης αλλά και την κλιματική αλλαγή.

«Πρέπει να αλλάξει η οικονομική στρατηγική που φέρνει λιτότητα» σημείωσε, προτείνοντας μια οικονομική βιώσιμη ανάπτυξη με “πράσινη” μετάβαση που θα δώσει νέες θέσεις εργασίας, με νέες τεχνολογίες και θα προστατεύσει το περιβάλλον.

Έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την άνοδο της ακροδεξιάς, εκτιμώντας πως οι ακροδεξιές δυνάμεις ενδυναμώνονται από την λιτότητα και την φτώχεια.

«Ήρθε η ώρα των γυναικών» τόνισε, λέγοντας ότι η πολιτική όπως και πολλοί άλλοι χώροι ανδροκρατούνται.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα