Υποψήφιος και στην Αχαΐα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Υποψήφιος και στην Αχαΐα ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης σε προεκλογική συγκέντρωση Eurokinissi

Σε μια κίνηση με ιδιαίτερο συμβολισμό προχώρησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, καθώς όπως ανακοίνωσε θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΝΔ στην Αχαΐα.

Σε μία σειρά από σημαντικές εξαγγελίες προχώρησε μιλώντας στην Πάτρα, ο πρόεδρος της ΝΔ. Όπως ανέφερε “το «κλειδί» της πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, που είναι και «κλειδί» για την επόμενη μέρα της χώρας είναι η ισχυρή ανάπτυξη, που σημαίνει αυτοδύναμη Ελλάδα” συμπληρώνοντας ότι “το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας προβλέπει λιγότερους φόρους και κίνητρα για πολλές επενδύσεις που φέρνουν καινούργιες δουλειές. Δηλαδή περισσότερους και καλύτερους μισθούς που τονώνουν την κατανάλωση και νέες εισφορές που ενισχύουν τα ασφαλιστικά ταμεία”.

Μάλιστα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε ότι θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου της ΝΔ στην Αχαΐα, στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, ενώ σε ανάρτησή του στο twitter, λίγο πριν από την έναρξη της εκδήλωσης, έγραψε: «Ξεκινώ σήμερα τις κεντρικές παρεμβάσεις μου από την Πάτρα, με μια ομιλία για το «κλειδί» της πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, που είναι και «κλειδί» για την επόμενη μέρα της χώρας: Την ισχυρή ανάπτυξη, που σημαίνει αυτοδύναμη Ελλάδα!».
 


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα