Διονύσης Τεμπονέρας: “Την τελευταία φορά που σηκώθηκαν λάβαρα με λουλούδια στην Πάτρα ήταν στην κηδεία του πατέρα μου”

Διονύσης Τεμπονέρας: “Την τελευταία φορά που σηκώθηκαν λάβαρα με λουλούδια στην Πάτρα ήταν στην κηδεία του πατέρα μου”
Dionisis Temponeras/facebook

Ο Διονύσης Τεμπονέρας θυμάται την τελευταία φορά που πανό με λουλούδια σηκώθηκαν στην Πάτρα, όταν χιλιάδες συγκεντρώθηκαν για να συνοδεύσουν τον νεκρό πατέρα του. Η ανάρτηση όλο νόημα μετά τα λουλούδια για τον Κ. Μητσοτάκη.

Τα πανό με λουλούδια που σηκώθηκαν την Δευτέρα (19/6) στην Πάτρα για την υποδοχή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη από την τοπική οργάνωση του κόμματος σχολιάζει ο Διονύσης Τεμπονέρας.

Ο συντονιστής της εκλογικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και γιος του δολοφονημένου από το χέρι του ΟΝΝΕΔίτη Γιάννη Καλαμπόκα, καθηγητή Νίκου Τεμπονέρα, θυμήθηκε την τελευταία φορά που σηκώθηκαν τέτοια πανό στην Πάτρα, δηλαδή την ημέρα της κηδείας του πατέρα του.

«Θυμάμαι την τελευταία φορά, που σηκώθηκαν λάβαρα με λουλούδια στην Πάτρα. Ήταν τον Γενάρη του 1991, όταν χιλιάδες λαού, συνόδευσαν στην κηδεία του, τον νεκρό καθηγητή Νίκο Τεμπονέρα, δολοφονημένο από το χέρι του ΟΝΝΕΔίτη Γιάννη Καλαμπόκα» έγραψε ο Διονύσης Τεμπονέρας και συνέχισε λέγοντας πως «πρωθυπουργός τότε, ήταν ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Διονύση Τεμπονέρα:

“Σήμερα στην Πάτρα σηκώθηκαν πανό με λουλούδια, για να υποδεχθούν τον σημερινό Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Θυμάμαι την τελευταία φορά, που σηκώθηκαν λάβαρα με λουλούδια στην Πάτρα.

Ήταν τον Γενάρη του 1991, όταν χιλιάδες λαού, συνόδευσαν στην κηδεία του, τον νεκρό καθηγητή Νίκο Τεμπονέρα, δολοφονημένο από το χέρι του ΟΝΝΕΔίτη Γιάννη Καλαμπόκα.”

Πρωθυπουργός τότε, ήταν ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.”

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα