Εκλογές 2012: Το News247 ανοίγει την επικοινωνία

Εκλογές 2012: Το News247 ανοίγει την επικοινωνία
EUROKINISSI

Παρακολουθείστε τις εκλογές στο NEWS 247 το οποίο ανοίγει την επικοινωνία με τους πολιτικούς, το αναγνωστικό του κοινό αλλά και όλη την Ελλάδα

Τις κρίσιμες ημέρες πριν τις Εθνικές Εκλογές, το News247.gr ανοίγει την ροή της επικοινωνίας μεταξύ των πρωταγωνιστών των φετινών εκλογών και φροντίζει να μεταφέρει με ταχύτητα κι εγκυρότητα κάθε είδηση γύρω από τα πιο σημαντικά γεγονότα την στιγμή που συμβαίνουν.

Ανοίγει την επικοινωνία με τους πολιτικούς

Φιλοξενεί σημαίνοντες πολιτικούς από κάθε χώρο, δίνοντας βήμα για να παραθέσουν το πρόγραμμα και τα επιχειρήματα τους. Η συζήτηση μαζί τους θα είναι ζωντανή (video chat), άμεση και διαδραστική, με ενεργή συμμετοχή του αναγνωστικού κοινού τις ερωτήσεις του οποίου καλούνται να απαντήσουν.

Ανοίγει την επικοινωνία με όλη την Ελλάδα

Μαζί με το δίκτυο συνεργατών του ανά την περιφέρεια, δίνει το λόγο σε όλη την επικράτεια. Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηλεία, Γιάννενα, Κρήτη, Λαμία, Ρόδος, όλα τα αστικά κέντρα φιλοξενούνται με δυναμικό ρεπορτάζ και βίντεο όπου οι Έλληνες πολίτες περιγράφουν την πραγματικότητα τους και μοιράζονται την άποψη τους για τις εκλογές.

Ανοίγει την επικοινωνία με το αναγνωστικό του κοινό

Από σήμερα και μέχρι την ημέρα των εκλογών, το πρωτοποριακό Live Blog του News247 θα είναι στη διάθεση των αναγνωστών ανά πάσα στιγμή της ημέρας. Σημαντικά γεγονότα, φωτογραφίες, βίντεο, δηλώσεις, ατάκες, tweets, ενδιαφέροντα άρθρα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, περιλαμβάνονται όλα στο περιεχόμενο που θα σας μεταδίδει συνεχώς η δημοσιογραφική του ομάδα.

SHARE:

24Media Network