Εκλογές 2015: Με καραμανλικές ευλογίες ο Μεϊμαράκης χτίζει πρωθυπουργικό προφίλ

Εκλογές 2015: Με καραμανλικές ευλογίες ο Μεϊμαράκης χτίζει πρωθυπουργικό προφίλ

Την οικία του Κωνσταντίνου Καραμανλή στην Πρώτη Σερρών επισκέφθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος αύριο πραγματοποιεί την ομιλία στο Βελλίδειο. Δείτε φωτογραφίας της απεσταλμένης τους NEWS 247

Την οικία του Κωνσταντίνου Καραμανλή στην Πρώτη Σερρών επισκέφθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγελης Μεϊμαράκης ο οποίος αύριο πραγματοποιεί την καθιερωμένη ομιλία προς τους παραγωγικούς φορείς στο Βελλιδειο και επιχειρεί να κτίσει, με καραμανλικες “ευλογίες” πρωθυπουργικό προφίλ.

Ο Αχιλλέας Καραμανλής και ο βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής υποδέχθηκαν τον κ.Μεϊμαράκη στην πλατεία Κωνσταντίνου Καραμανλή, όπου υπάρχει και ανδριάντας του ιδρυτή της ΝΔ.

Με αυτό το άκρως συμβολικό φόντο ο κ.Μεϊμαράκης προέβη σε μια δήλωση καραμανλικες σημειολογίας και πρωθυπουργικού στυλ. Αναφέρθηκε στην παρακαταθήκη του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ο οποίος όπως είπε πήρε την Ελλάδα ψωροκωσταινα και την έκανε ευρωπαϊκό κράτος.

 

Υπενθύμισε ότι ο Καραμανλής λεγε ότι ο λαός μπορεί να αλλάξει τη μοίρα του και με συγκρατημένα αισιόδοξο τρόπο πρόσθεσε “κι εμείς πιστεύουμε ότι η Ελλάδα μπορεί να βγει από την κρίση”, καταλήγοντας:

“Το λέμε και θα το κάνουμε,  μετά τις 20 Σεπτεμβρίου η Ελλάδα θα προχωρήσει στο δρόμο που χάραξε Καραμανλής”.

 

Όλη η επίσκεψη είχε στόχο συνεπώς πρώτον τη στήριξη του κ.Μεϊμαράκη από καραμανλικης πλευράς τόσο ενόψει όσο και μετά τις εκλογές οποίο κι αν είναι το αποτέλεσμα και δευτερον, ενόψει της παρουσίας του κ.Μεϊμαράκη στη ΔΕΘ αύριο και μεθαύριο την ενίσχυση της εικόνας του ώστε να γίνει πιο “πρωθυπουργισιμος”. Αυτό είναι και το μόνο σημείο, στο οποίο υστερεί σύμφωνα με τις μετρήσεις.

Παράλληλα προχωρούν οι συνεννοήσεις για το debate της Δευτέρας με Τσίπρα τις οποιες συντονίζει από πλευράς ΝΔ ή διευθύντρια του γραφείου τύπου Πηνελόπη Γαβρά.

Τον κ.Μειμαρακη συνόδευσαν στην Πρώτη Σερρών ο γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννιδης, ο εκπρόσωπος τύπου Κώστας Καραγκούνης, ο συνεργάτης του Νίκος Καραχάλιος.

Το παρών έδωσαν ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικωστας, οι βουλευτές Κώστας Γκιουλεκας, Δημήτρης Κυριαζιδης, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Μαρία Αντώνιου Γιώργος Βαγιωνας, Απόστολος Βεσυροπουλος Γιωργος Γεωργαντας κα, τα νέα πρόσωπα του ψηφοδελτιου Σερρών (Τάσος Χατζηβασιλειου , Φωτεινη Βαδικολια, Στέλιος Καλαποτλης , Εβελίνα Τσιαπαρα), πολιτευτές και πρώην βουλευτές (Φωτεινή Αραμπατζή, Θεόφιλος Λεονταριδης).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα