Εκλογές 2023: “Σάρωσε” ο Χρυσοχοΐδης στη Δυτική Αττική

Εκλογές 2023: “Σάρωσε” ο Χρυσοχοΐδης στη Δυτική Αττική
Κυριάκος Μητσοτάκης και Μιχάλης Χρυσοχοΐδης George Vitsaras / SOOC

Με την ενσωμάτωση να πλησιάζει στο 95% φαίνεται πως σταδιακά "κλειδώνουν" οι έδρες. Στον Β2' Δυτικό Τομέα Αθηνών, προηγείται με διαφορά ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης φαίνεται πως προηγείται στη σταυροδοσία των ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας στον Β2′ Δυτικό Τομέα Αθηνών, σύμφωνα με τα εκλογικά αποτελέσματα.

Συνολικά, στον Β2′ Δυτικό Τομέα Αθηνών, με ποσοστό ενσωμάτωσης 93,27%, η Νέα Δημοκρατία με ποσοστό 34,49%, έχει συγκεντρώσει 75.455 ψήφους και καταλαμβάνει 5 έδρες. Όπως φαίνεται και στον εκλογικό χάρτη, μετά τον Χρυσοχοΐδη ακολουθούν ο Μιχάλης Βαρβιτσιώτης, ο Ιωάννης Λοβέρδος και η Μαρία Συρεγγέλα.

Στον αντίστοιχο Τομέα, ο ΣΥΡΙΖΑ με 22,75% καταλαμβάνει τρεις έδρες, τις οποίες διεκδικούν κατά σειρά οι Έφη Αχτσιόγλου, Ρένα Δούρου και Ιωάννης Δραγασάκης. Συνολικά, στον Β2′ Δυτικό Τομέα Αθηνών, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει συγκεντρώσει, μέχρι στιγμής, 50.821 ψήφους.

Ακολουθεί το ΚΚΕ το οποίο με 11,41% κερδίζει δύο έδρες, τις οποίες φαίνεται πως θα πάρουν η Βιβή Δάγκα και ο Γιώργος Πέρρος.

Το ΠΑΣΟΚ με 8,82% λαμβάνει μία έδρα, για την οποία επικρατέστερη είναι η Νάντια Γιαννακοπούλου. Και τέλος, μία έδρα φαίνεται πως θα λάβει και η Ελληνική Λύση με 4,08% για την οποία προηγείται η Μαρία Αθανασίου.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα