Κρεμαστινός: Οι αλλαγές στη Δικαιοσύνη έπρεπε να γίνουν πριν ανακοινωθούν οι εκλογές

Ο βουλευτής Δημήτρης Κρεμαστινός
Ο βουλευτής Δημήτρης Κρεμαστινός EUROKINISSI

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ υπογράμμισε πως από τη στιγμή που τα κόμματα δεν συνηγορούν στις αλλαγές στη δικαιοσύνη τότε αυτομάτως δημιουργείται θέμα, λέγοντας πως αυτή η διαδικασία θα έπρεπε να προηγηθεί της προαναγγελίας των εθνικών εκλογών.

“Έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία των αλλαγών στην ηγεσία της Δικαιοσύνης πριν ανακοινωθούν εκλογές. Ακόμη κι αν κινείται σε συνταγματικά πλαίσια, δημιουργεί άσχημη ατμόσφαιρα για τη Δικαιοσύνη”.

Αυτό δήλωσε στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Δημήτρης Κρεμαστινός και πρόσθεσε ότι από τη στιγμή που τα κόμματα δε συνηγορούν, αυτομάτως δημιουργείται θέμα.

Σε σχέση με την επόμενη μέρα των εθνικών εκλογών, τόνισε ότι το ΚΙΝΑΛ θα υποστηρίξει τις θέσεις του αυτοτελώς, χωρίς να γίνει συμπλήρωμα κανενός κόμματος.

“Εάν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ θέλουν να κάνουν μια ευρύτερη κυβέρνηση, εμείς θα είμαστε μέσα” πρόσθεσε.

Την ίδια ώρα εκτίμησε ότι συνήθως το κόμμα που χάνει εκλογές, στις επόμενες κάλπες -αν γίνουν σε μικρό διάστημα- δεν ανεβάζει τα ποσοστά του, σε αντίθεση με το πρώτο κόμμα.

Σε σχέση με προηγούμενη δήλωσή του στο σταθμό μας με την οποία είχε πει ότι οι όμοροι χώροι είναι καταδικασμένοι να συνεργαστούν, ο κ. Κρεμαστινός ανέφερε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να επιτευχθεί εάν ο ένας χώρος δε σέβεται τις κόκκινες γραμμές του άλλου και παίρνει στελέχη του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δικαιοσύνη, Κίνημα Αλλαγής, Εθνικές Εκλογές 2019, Εκλογές 2019
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σωτηρέλης για αλλαγές στη Δικαιοσύνη: Η κυβέρνηση έκανε το πρώτο θετικό βήμα με την επιστολή Καλογήρου

Κυρανάκης για Παυλόπουλο: Δεν υπάρχει συναίνεση στην παρανομία

Με επίκεντρο τις αλλαγές στη Δικαιοσύνη συνεδριάζει το υπουργικό συμβούλιο

SHARE:

24Media Network