Άδωνις Γεωργιάδης: Δώστε μας ψήφο εμπιστοσύνης - Με ψήφο ανοχής πάμε αμέσως σε εκλογές

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο στούντιο του News 24/7 στους 88,6
Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο στούντιο του News 24/7 στους 88,6 NEWS 24/7 88,6 /

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος βουλευτής στο Βόρειο τομέα της Β' Αθηνών βρέθηκε καλεσμένος του Βασίλη Σκουρή στα "Παιχνίδια Εξουσίας"- Επιτέθηκε στη Φώφη Γεννηματά, και υπερασπίστηκε τον Θάνο Πλεύρη με αφορμή τα Εξάρχεια.

“Ή αυτοδυναμία ή εκλογές” ήταν το δίλημμα των εκλογών που έθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ζητώντας από το ΚΙΝΑΛ ψήφο εμπιστοσύνης και όχι ανοχής για να μην ξαναπάει η χώρα σε εκλογές, σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ άφησε αιχμές κατά της Φώφης Γεννηματά, σημειώνοντας ότι η ψήφος ανοχής οδηγεί σε ακυβερνησία.

“Δεν ετίθετο θέμα αυτοδυναμίας μέχρι να πει η Φώφη Γεννηματά για ψήφο ανοχής. Αν τη Δευτέρα δεν έχουμε αυτοδυναμία θα έχουμε εκλογές. Τελεία και παύλα. Δεν το περίμενα αυτό από την κ. Γεννηματά. Όποιος τα λέει αυτά παίζει με τη χώρα” είπε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος βουλευτής Βορείου Τομέα Β΄ Αθηνών.

Αναφέρθηκε και στο Ελληνικό, λέγοντας ότι “η Lamda θα είχε ακυρώσει την επένδυση εάν δεν είχαμε εκλογές σε δύο ημέρες με προοπτική νίκης της ΝΔ” . Υποστήριξε ότι κανείς δεν παίρνει στα σοβαρά την υπουργική απόφαση που εκδόθηκε την οποία όπως είπε η ΝΔ θα την αλλάξει.

“Δεν ντρέπονται;” αναρωτήθηκε και πρόσθεσε ότι δεν γίνεται ένας επενδυτής να παίρνει άδεια από το Υπουργείο Πολιτισμού για κάθε όροφο που θέλει να χτίσει.

Χαρακτήρισε τα Εξάρχεια και την Ά Αθηνών σκλαβωμένα και στήριξε τον κ. Πλεύρη που πήγε στα Εξάρχεια. “Η αστυνομία θα μπει στα Εξάρχεια και θα κάνει τη δουλειά της. Η κουκούλα θα γίνει κακούργημα” δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Είπε επίσης ότι το Πολυτεχνείο θα φύγει και θα πάει στου Ζωγράφου, το σημείο θα γίνει ένα μεγάλο πάρκο και ότι το κέντρο θα αναβαθμιστεί.

Υποστήριξε ότι όλη η ομάδα Τσοχατζόπουλου πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ και δήλωσε ότι “τους κλέφτες θα τους βρούμε” .

Ως προς το Μακεδονικό ανέφερε ότι η ΝΔ δεν θα αναγνωρίσει ποτέ μακεδονική ταυτότητα και γλώσσα και την ίδια ώρα πρόσθεσε ότι η ΝΔ δεν θα κάνει τίποτα μονομερώς σε σχέση με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Εκλογές 2019, Εθνικές Εκλογές 2019, Νέα Δημοκρατία, Άδωνις Γεωργιάδης
SHARE: