Ο Νίκος Ανδρουλάκης ψήφισε στο Αρκαλοχώρι – “Να μην έχουμε άλλα 4 χαμένα χρόνια στο πολιτικό μας σύστημα”

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ψήφισε στο Αρκαλοχώρι – “Να μην έχουμε άλλα 4 χαμένα χρόνια στο πολιτικό μας σύστημα”
Ο Νίκος Ανδρουλάκης INTIME NEWS

"Η Δημοκρατική Παράταξη, όσο πιο ισχυρή είναι σήμερα το βράδυ, θα υπάρχει ισχυρή αξιόπιστη προοδευτική δύναμη απέναντι στη συντήρηση, στην αναξιοκρατία, στην αδιαφάνεια" δήλωσε ο κ. Ανδρουλάκης.

Στο Αρκαλοχώρι Κρήτης, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο (431ο εκλογικό τμήμα) άσκησε λίγο μετά τις 09:45 το πρωί της Κυριακής το εκλογικό του δικαίωμα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ψήφισε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου (εκλογικό τμήμα 431) INTIME NEWS

 

«Καλώ κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα, κάθε δημοκράτη προοδευτικό πολίτη, ό,τι κι αν επέλεξε στις 21 Μαΐου, να στηρίξει το ΠΑΣΟΚ, τη Δημοκρατική Παράταξη σε αυτή τη νέα της πορεία. Είναι ο μόνος τρόπος για να μην έχουμε άλλα τέσσερα χαμένα χρόνια στο πολιτικό μας σύστημα με μια αναποτελεσματική αντιπολίτευση και με μια αλαζονική, πελατειακή κυβέρνηση που οι επιλογές της καθημερινά αποδομούν το κοινωνικό κράτος.

Και από τη δική μας πλευρά, δεσμεύομαι ότι θα είμαστε η δύναμή τους, μέσα κι έξω από το ελληνικό Κοινοβούλιο με αγώνες, αγκαλιάζοντας τις αγωνίες τους, τις ελπίδες τους, τις ανάγκες τους. Η Δημοκρατική Παράταξη, όσο πιο ισχυρή είναι σήμερα το βράδυ, θα υπάρχει ισχυρή αξιόπιστη προοδευτική δύναμη απέναντι στη συντήρηση, απέναντι στην αναξιοκρατία, απέναντι στην αδιαφάνεια τα επόμενα χρόνια» δήλωσε ο κ. Ανδρουλάκης εξερχόμενος του εκλογικού κέντρου.
 

 

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα