Όχι Γιάννης, Γιαννάκης: Ο Μιχαλολιάκος αναφέρει πως ο Ρουπακιάς δεν ήταν μέλος, αλλά οπαδός της Χρυσής Αυγής

Όχι Γιάννης, Γιαννάκης: Ο Μιχαλολιάκος αναφέρει πως ο Ρουπακιάς δεν ήταν μέλος, αλλά οπαδός της Χρυσής Αυγής
ΑΘΗΝΑ-ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ-ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Γ.Γ. ΝΙΚΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ.(Eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) Eurokinissi

Ο γγ της Χρυσής Αυγής επανέρχεται στη δήλωση που έκανε το πρωί της Πέμπτης, μιλώντας για βρώμικη προπαγάνδα εναντίον του, αφού όπως ισχυρίζεται δεν ανέφερε ποτέ πως ο Ρουπακιάς είναι μέλος του κόμματος, αλλά απλός οπαδός

Ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής επιστρέφει με νέες δηλώσεις στο bankingnews.gr για να διευκρινίσει, λες και έχει ιδιαίτερη σημασία για την ουσία των λεγομένων του, πως ποτέ δεν είπε ότι ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα ήταν μέλος του κόμματος. “Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι δήλωσα ότι ο δολοφόνος του Φύσσα υπήρξε μέλος της Χρυσής Αυγής όπως ψευδώς γράφεται από μερίδα του Τύπου και των ηλεκτρονικών μέσων. Όπως προκύπτει από το ηχητικό ντοκουμέντο της συνέντευξης μου στον Real FM είπα ότι είναι απλός οπαδός”.

Φυσικά ο κ. Μιχαλολιάκος δεν πήρε πίσω τα περί πολιτικής ευθύνης, που στην ουσία αποτελούν παραδοχή πως η ρητορική μίσους, ρατσισμού και βίας έχουν τα αποτελέσματα που όλοι βιώσαμε και στη δολοφονία, μεταξύ άλλων, του Φύσσα. Αντ’ αυτού ανέφερε στο bankibng news πως “τους προξενεί εντύπωση η ειλικρίνεια και η έλλειψη πολιτικής δειλίας από την Χρυσή Αυγή, είναι συνηθισμένοι στην πολιτική δειλία”.

Ο κ. Μιχαλολιάκος επέμεινε πως απόδειξη των όσων λέει είναι ότι ο συλλογισμός του στην συνέντευξη στο Real FM καταλήγει με την φράση: “Είναι δυνατόν ένα ολόκληρο κόμμα, να κατηγορείται, γιατί ένας οπαδός, ένας φίλος του κόμματος προέβη σε μια καταδικαστέα πράξη. Η φράση αυτή και μόνη ανατρέπει την βρώμικη προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής ότι ανέλαβε την ευθύνη για μια δολοφονία”.

Στο μεταξύ, όλα τα κόμματα έχουν αντιδράσει έντονα από το πρωί της Πέμπτης στη δήλωση του αρχηγού της Χρυσής Αυγής. “Η ομολογία εξοργίζει κάθε δημοκρατικό πολίτη που αγωνίζεται και επιθυμεί ένα κράτος δικαίου” αναφέρει ο ΣΫΡΙΖΑ, “Μετά τη σημερινή απροκάλυπτη ομολογία ουδείς δικαιούται να πει ότι παραπλανήθηκε” δηλώνει το Ποτάμι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα