Σφοδρό κατηγορώ Καμμένου κατά Μεϊμαράκη για τα υποβρύχια

Σφοδρό κατηγορώ Καμμένου κατά Μεϊμαράκη για τα υποβρύχια

"Είπε ψέματα στον ελληνικό λαό για το θέμα τον υποβρυχίων και δεν μπορεί να διεκδικεί την πρωθυπουργία" είπε ο Πάνος Καμμένος.για τον πρόεδρο της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης

Την σφοδρή αντίδρασή του στα όσα είπε χθες ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης σχετικά με την υπόθεση των υποβρυχίων εξέφρασε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1. Κατηγόρησε τον αρχηγό της ΝΔ ότι είπε ψέματα στον ελληνικό λαό για το θέμα και δεν μπορεί να διεκδικεί την πρωθυπουργία.

Η δικογραφία δεν έχει μπει στο αρχείο, όπως είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, αλλά βρίσκεται στη Βουλή, ανέφερε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

ADVERTISING

Οι ΑΝΕΛ δεν υπέγραψαν μνημόνιο με την έννοια της συνέχισης της πολιτικής της λιτότητας και φτάσαμε χρησιμοποιώντας κάθε δυνατό μέσον και είδαμε ότι τελικά ότι αυτή τη νύχτα βρεθήκαμε μπροστά από ένα σχέδιο ήταν έξοδος της Ελλάδας από την ΕΕ ΕΕ με μια ανθρωπιστική βοήθεια 30-40 δισ. σε μια Ελλάδα που πλέον θα ήταν κατεστραμμένη, τόνισε ο κ. Καμμένος.

Η επόμενη κυβέρνηση πρέπει να καταργήσει το 23% της ιδιωτικής εκπαίδευσης, ανέφερε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ. Η φορολογία των αγροτών δεν είναι απειλή, γιατί αυτοί που θα φορολογηθούν οι μη αγρότες, οι μαϊμού αγρότες πρόσθεσε ο κ. Καμμένος επισημαίνοντας ότι ο πραγματικός αγρότης δεν θα έχει επιβάρυνση αλλά κέρδος.

Δεν τον απασχολούν οι δημοσκοπήσεις είπε ο κ. Καμμένος επικαλούμενος και την εμπειρία των προηγούμενων δημοσκοπήσεων παλαιότερων εκλογικών αναμετρήσεων.

Η ΝΔ η σημερινή δεν έχει καμία σχέση με αυτήν που ήξερα, τόνισε ο κ. Καμμένος. Η αντιπολίτευση που κάνει και ο τόνος που χρησιμοποιεί δεν ταιριάζει στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Για το μεταναστευτικό, ο κ. Καμμένος είπε ότι δεν λύνεται με τον τρόπο που επιτηρείται αλλά να επιστρέψουν οι πρόσφυγες με το ΝΑΤΟ και τη Ρωσία να αντιμετωπίσουν από κοινού τον Ισλαμικό Στρατό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Καμμένος, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Βουλευτικές εκλογές 2015
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Καμμένος: Ζήτησα κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών και μείωση μισθών των βουλευτών. Δεν απάντησε κανείς

Μεϊμαράκης: Θα δουλεύουμε 20 ώρες το 24ωρο. Δεν θα περάσουμε εύκολα

SHARE:

24Media Network