ΣΥΡΙΖΑ: “Ρεσιτάλ κυνισμού Σκυλακάκη για τους ελεύθερους επαγγελματίες εκτός ιατροφαρμακευτικής κάλυψης”

ΣΥΡΙΖΑ: “Ρεσιτάλ κυνισμού Σκυλακάκη για τους ελεύθερους επαγγελματίες εκτός ιατροφαρμακευτικής κάλυψης”
ΣΥΡΙΖΑ Nikos Libertas / SOOC

«Αδιάφορη λεπτομέρεια για τον κ. Σκυλακάκη η ακρίβεια και τα υψηλά κόστη λειτουργίας και παραγωγής που οδηγήσαν σε αδυναμία πληρωμής» τονίζει, μεταξύ άλλων, ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις δηλώσεις του πρώην αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών.

Για «ρεσιτάλ κυνισμού» του Θεόδωρου Σκυλακάκη για τους ελεύθερους επαγγελματίες που έμειναν εκτός ιατροφαρμακευτικής κάλυψης κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

«Ο κ. Σκυλακάκης όχι μόνο ομολόγησε ότι μένουν ακάλυπτοι, αλλά υπερασπίστηκε κιόλας αυτή την επιλογή μιλώντας για ανταποδοτικότητα και επιβάρυνση των υπολοίπων ασφαλισμένων» αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευσης, στον απόχο των δηλώσεων του πρώην αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, ο οποίος δήλωσε ότι «η ασφάλιση έχει ένα βαθμό ανταποδοτικότητας. Ο φορολογούμενος ή ο ελεύθερος επαγγελματίας που πληρώνει κανονικά την εισφορά του, γιατί αυτός θα πρέπει να επιβαρυνθεί πολλαπλά;».

«Το γεγονός ότι η ακρίβεια και τα υψηλά κόστη λειτουργίας και παραγωγής έχουν οδηγήσει χιλιάδες επαγγελματίες σε αδυναμία πληρωμής, για τον κ. Σκυλακάκη είναι αδιάφορη λεπτομέρεια. Απέναντι στην αδιαφορία της ΝΔ για ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες, ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ απαντά με ένα συγκροτημένο σχέδιο ρύθμισης των χρεών, με κούρεμα βασικής οφειλής και μακρά περίοδο αποπληρωμής» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Ρεσιτάλ κυνισμού Σκυλακάκη για τους ελεύθερους επαγγελματίες εκτός ιατροφαρμακευτικής κάλυψης»

Την ημέρα που χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες και αγρότες μένουν εκτός ιατροφαρμακευτικής κάλυψης, τα στελέχη της ΝΔ προκαλούν με τον κυνισμό και την αλαζονεία τους.

Ο κ. Σκυλακάκης όχι μόνο ομολόγησε ότι μένουν ακάλυπτοι, αλλά υπερασπίστηκε κιόλας αυτή την επιλογή μιλώντας για «ανταποδοτικότητα» και «επιβάρυνση των υπολοίπων ασφαλισμένων».

Το γεγονός ότι η ακρίβεια και τα υψηλά κόστη λειτουργίας και παραγωγής έχουν οδηγήσει χιλιάδες επαγγελματίες σε αδυναμία πληρωμής, για τον κ. Σκυλακάκη είναι αδιάφορη λεπτομέρεια.

Απέναντι στην αδιαφορία της ΝΔ για ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες, ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ απαντά με ένα συγκροτημένο σχέδιο ρύθμισης των χρεών, με κούρεμα βασικής οφειλής και μακρά περίοδο αποπληρωμής».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα