Θεοδωράκης: Ο άνθρωπος που υποσχέθηκε τα πάντα και δεν υλοποίησε τίποτα από αποκαλεί εμάς λαϊκιστές

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ (eurokinissi- Θοδωρής Μανωλόπουλος γραφείο Τύπου  το Ποτάμι)
ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ (eurokinissi- Θοδωρής Μανωλόπουλος γραφείο Τύπου το Ποτάμι) EUROKINISSI

Απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα, από τον επικεφαλής του Ποταμιού, με αφορμή δηλώσεις του πρώτου περί "λαϊκισμού" του Σταύρου Θεοδωράκη στο θέμα των προσφυγικών ροών

«Ο κ. Τσίπρας σήμερα είπε ότι ‘ ο Θεοδωράκης είναι λαϊκιστής’. Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα ανέκδοτα της προεκλογικής περιόδου. » είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης στο ξεκίνημα της ομιλίας του από την πλατεία ΗΣΑΠ στο Μαρούσι.

Στη συνέχεια ο επικεφαλής του Ποταμιού, ο οποίος συνομίλησε με τον κόσμο σε μια ανοιχτή συζήτηση, τόνισε ότι η απερίσκεπτη συμπεριφορά των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και του προέδρου τους, θυμίζει «ένα πλουσιόπαιδο που δεν μπορεί να αντιληφθεί τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας. Είναι τα παιδιά του κομματικού σωλήνα που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν μέσα στα πούπουλα και αδιαφορούν για την πραγματική οικονομία» είπε χαρακτηριστικά.

ADVERTISING

Σε ό,τι αφορά τη Ν.Δ. και τον μεταβατικό πρόεδρο της, ο Σταύρος Θεοδωράκης ανέφερε «Φοβάμαι ότι και στη ΝΔ υπάρχει ένας πανικός μπροστά στο ενδεχόμενο να κερδίσει τις εκλογές. Πρόκειται για ένα κόμμα που δεν τόλμησε να εκλέξει αρχηγό και θέλει τώρα να εκλέξει Πρωθυπουργό;». Ο επικεφαλής του Ποταμιού σκιαγράφησε παράλληλα το τοπίο των εκλογών λέγοντας «Σ’ αυτές τις εκλογές κατεβαίνουν μόνο τρία κόμματα.

Το πρώτο κόμμα είναι αυτό της απομόνωσης, οι άνθρωποι που δεν θέλουν την Ευρώπη και που θέλουν τη δραχμή. Το δεύτερο κόμμα, είναι το κόμμα του παλαιοκομματισμού. Είναι η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ. Οι άνθρωποι που έχουν την ίδια λογική για την εξουσία: πάνω απ’ όλα η καρέκλα. Το τρίτο κόμμα είναι το κόμμα της μεταρρύθμισης, της αλλαγής, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της εργασίας, το κόμμα των ανθρώπων που έχουν εργαστεί και των ανθρώπων που πιστεύουν ότι η δουλειά είναι η λύση για την επόμενη ημέρα, είναι το Ποτάμι».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Βουλευτικές εκλογές 2015, Ποτάμι, Σταύρος Θεοδωράκης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τσίπρας στη ΔΕΘ: Ο δρόμος της δραχμής δεν είναι λύση. Η χώρα δεν θα μείνει ακυβέρνητη

Τσίπρας: Το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο οδικός χάρτης για την απελευθέρωση

SHARE:

24Media Network