Τσίπρας: “Την Κυριακή έρχεται η Ανάσταση – Την 21η του Μάη έρχεται και η πολιτική Ανάσταση”

Τσίπρας: “Την Κυριακή έρχεται η Ανάσταση – Την 21η του Μάη έρχεται και η πολιτική Ανάσταση”
Ο Αλέξης Τσίπρας στην κεντρική αγορά του Αργοστολίου ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ/EUROKINISSI

"Δικαιοσύνην μάθετε οι ενοικούντες επί της γης", πόσο πιο επίκαιρο θα μπορούσε να είναι αυτό το μήνυμα, όταν για χρέη 5.000 ευρώ έρχονται τα κοράκια να πάρουν τα σπίτια των ανθρώπων" ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στην Κεφαλονιά.

“Δικαιοσύνην μάθετε οι ενοικούντες επί της γης”. Πόσο πιο επίκαιρο θα μπορούσε να είναι αυτό το μήνυμα, όταν για χρέη 5.000 ευρώ έρχονται τα κοράκια -τα οποία υπηρετεί και ο βουλευτής της ΝΔ στην Κεφαλονιά- να πάρουν τα σπίτια των ανθρώπων;” ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, στην ομιλία του κατά την περιοδεία του στην Κεφαλονιά.

“Ο τόπος χρειάζεται κυβερνήσεις συνεργασίας πάνω σε προγραμματική βάση και αυτό μπορεί να συμβεί με μία προϋπόθεση: Να έρθει πρώτος και με διαφορά ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στις εκλογές της 21ης Μαΐου”, πρόσθεσε.

Κλείνοντας την παρέμβασή του κ. Τσίπρας τόνισε ότι “Αυτός ο τόπος αξίζει καλύτερα. Την Κυριακή έρχεται η Ανάσταση. Έρχεται και η πολιτική Ανάσταση, η κοινωνική Ανάσταση, η λαμπρή μέρα για τον τόπο μας θα είναι και η Κυριακή και η 21η του Μάη. Και ξέρουμε και μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος και έχει ανάγκη και το νησί σας”.

Δείτε το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα από την Κεφαλονιά:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα