Βαρουφάκης: “Ο λαός τιμωρεί τα μνημόνια” – Ποιους εκλέγει το ΜεΡΑ25

Βαρουφάκης: “Ο λαός τιμωρεί τα μνημόνια” – Ποιους εκλέγει το ΜεΡΑ25

"Κλείνει ένα κεφάλαιο και ανοίγει ένα άλλο, που πολύ φοβόμαστε στο ΜέΡΑ25 ότι θα είναι πολύ πιο σκοτεινό από το προηγούμενο" ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρώην υπουργός Οικονομικών.

Με χειροκροτήματα έγινε δεκτός ο πρώην υπουργός Οικονομικών και επικεφαλής του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, μετά την ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων που τον φέρνουν και πάλι στη Βουλή.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης έφτασε στην οδό Γαμβέτα στο κέντρο της Αθήνας, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Δανάη Στράτου.

ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 / ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΡΑ25 (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

 

Σε δηλώσεις του, έδωσε συγχαρητήρια στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας, λέγοντας αναλυτικά:

“Να θυμίσουμε όμως στους φίλους της ΝΔ, ότι η σημερινή ψήφος είναι αρνητική ψήφος. Είναι μία ψήφος που δρομολογήθηκε το βράδυ του δημοψηφίσματος, όταν ο Αλέξης Τσίπρας ανέσυρε τη ΝΔ και τον μνημονιακό χώρο από το καλάθι των αχρήστων και την έβαλε στις ράγες που με μαθηματική ακρίβεια οδηγούσαν στη σημερινή νίκη. Ο λαός μας τιμωρεί τις κυβερνήσεις που του επιβάλλουν μνημόνια. Άλλη μία φορά ανέτρεψε μία μνημονιακή κυβέρνηση που πέρασε δύο μνημόνια σε μία τετραετία. Κλείνει ένα κεφάλαιο και ανοίγει ένα άλλο, που πολύ φοβόμαστε στο ΜέΡΑ25 ότι θα είναι πολύ πιο σκοτεινό από το προηγούμενο”.

Ευχαρίστησε δε “τους χιλιάδες ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν” ενώ υποσχέθηκε σε όσους “δεν μας εμπιστεύτηκαν πως ο λόγος μας θα είναι πραγματικά προγραμματικός”.

Ποιοι εκλέγονται με το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη, με το ΜέΡΑ25 να λαμβάνει 3,5%.

 

Παρακολουθείστε όλες τις εξελίξεις μέσω της  Live blogging πλατφόρμας του News 24/7.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα