Χαρίτσης: Ο κ. Σκυλακάκης “μαρτύρησε” την κρυφή ατζέντα Μητσοτάκη – Άλλα υπόσχεται στους πολίτες, άλλα συμφωνεί με την ΕΕ

Χαρίτσης: Ο κ. Σκυλακάκης “μαρτύρησε” την κρυφή ατζέντα Μητσοτάκη – Άλλα υπόσχεται στους πολίτες, άλλα συμφωνεί με την ΕΕ
Αλέξης Χαρίτσης intime news

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία με αφορμή τις δηλώσεις Σκυλακάκη εξαπέλυσε ο Αλέξης Χαρίτσης, επισημαίνοντας πως τα μέτρα που έχει εξαγγείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχουν κοστολογηθεί και δεν περιλαμβάνονται στις δεσμεύσεις του απέναντι στην ΕΕ.

«Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα. Πριν από 10 ημέρες στο Ζάππειο σε συνέντευξη τύπου παρουσιάσαμε την κρυφή ατζέντα της Ν.Δ.» δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας και τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Αλέξης Χαρίτσης, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του KONTRA, αναφερόμενος στις δηλώσεις του κ. Σκυλακάκη για το πρόγραμμα της ΝΔ.

Και πρόσθεσε: «Ο ελληνικός λαός όμως θέλει να γνωρίζει ποια είναι τα μέτρα που θα πάρει η επόμενη κυβέρνηση για την στήριξη της κοινωνίας ή την επιβάρυνσή της. Αποκαλύπτεται όμως πλέον και από επίσημα χείλη της Ν.Δ. η κρυφή ατζέντα που επέλεξε ο κ. Μητσοτάκης, που επιχείρησε να μεταθέσει την συζήτηση στην κοστολόγηση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αντί να πει την αλήθεια. Ότι δηλαδή τα μέτρα που ο ίδιος έχει εξαγγείλει δεν έχουν κοστολογηθεί και δεν περιλαμβάνονται στις δεσμεύσεις του απέναντι στην Ε.Ε.».

Ο Τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφερόμενος στις πιέσεις της Γερμανίας και άλλων 10 χωρών για επιστροφή σε σκληρό σύμφωνο σταθερότητας τόνισε «Το μεγάλο θέμα σήμερα είναι αν η Ευρώπη έχει μάθει από τα λάθη του παρελθόντος και αν θα συνεχίσει τα θετικά βήματα όπως ήταν το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, ή θα γυρίσει πάλι στις περιοριστικές λογικές δημοσιονομικής πολιτικής. Αυτές που δημιούργησαν κοινωνικό κραχ όλα τα χρόνια της οικονομικής κρίσης, που το μεγαλύτερο κόστος το πλήρωσε η χώρα μας».

«Εμείς συντασσόμαστε με τις σοσιαλδημοκρατικές, αριστερές, οικολογικές δυνάμεις στην Ευρώπη που ζητούν μεταρρύθμιση του Συμφώνου Σταθερότητας στην κατεύθυνση της βιώσιμης ανάπτυξης και της ενίσχυσης του κοινωνικού κράτους. Η ΝΔ ανήκει στους ευρωπαίους συντηρητικούς που σχεδιάζουν την επιστροφή στους κανόνες της λιτότητας», κατέληξε ο κ. Χαρίτσης.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα