Αλλοδαπός μαχαίρωσε εργαζόμενο στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Αλλοδαπός μαχαίρωσε εργαζόμενο στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
Φωτογραφία αρχείου 4 Οκτωβρίου 2012. ’ποψη από εκθέματα του Μουσείου στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συμπλοκή με εργατοτεχνίτη του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου με αλλοδαπούς. Πώς άναψαν τα αίματα. Σε νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο άτυχος εργαζόμενος, όπου τού έγιναν 17 ράμματα

Σοβαρό επεισόδιο με τραυματισμό εργαζόμενου στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο από μαχαίρι αλλοδαπού, σημειώθηκε νωρίς το πρωί στον προαύλιο χώρο του Μουσείου. Σύμφωνα, με αποκλειστικές πληροφορίες του dikaiologita.gr , εργατοτεχνίτης του Υπουργείου Πολιτισμού ζήτησε, όπως συμβαίνει σχεδόν κάθε μέρα, από τους αλλοδαπούς που κατακλύζουν κάθε βράδυ τον προαύλιο χώρο να απομακρυνθούν.

Ωστόσο, ένας εξ’ αυτών του επιτέθηκε και τον τραυμάτισε, χρησιμοποιώντας λάμα 45 εκατοστών!

Ο άτυχος εργαζόμενος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου και του έγιναν 17 ράμματα και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν παραμένει για περαιτέρω νοσηλεία.

Ο αλλοδαπός αφού προσπάθησε να επιτεθεί και σε άλλους εργαζόμενους που προσπάθησαν να βοηθήσουν τον συνάδελφό του τράπηκε σε φυγή και αναζητείται. Αυτή την ώρα στο Μουσείο, αλλά και στην κεντρική υπηρεσία του ΥΠ.ΠΟ.Α υπάρχει ένταση με τους εργαζόμενους να ζητούν από τη διοίκηση να λάβει μέτρα για την προστασία τους.

Περισσότερα στα dikaiologitika.gr:

ΟΑΕΔ: Από το πρωί της Παρασκευής οι αιτήσεις για το πρόγραμμα επιδότησης διακοπών

Με μικρές αλλαγές ο ΕΝΦΙΑ του 2015 περισσότεροι θα πληρώσουν του χρόνου

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα