Άνοιγμα σχολείων: Χαμός στο Twitter για τις τεράστιες μάσκες που δόθηκαν στους μαθητές

Άνοιγμα σχολείων: Χαμός στο Twitter για τις τεράστιες μάσκες που δόθηκαν στους μαθητές

Πολλά σχόλια προκάλεσαν οι μάσκες που μοιράστηκαν στους μαθητές, οι οποίες πέρα από τη μύτη και το στόμα καλύπτουν και τα μάτια!

Όπως ήταν προγραμματισμένο, σήμερα χτύπησε το πρώτο κουδούνι στα σχολεία, σημαίνοντας την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, με νέες συνθήκες και κανόνες, με επίκεντρο την υποχρεωτική χρήση της μάσκας, ως προστασία από την εξάπλωση του κορονοϊού.

Οι σχολικές αίθουσες έτοιμες υποδέχτηκαν τους μαθητές με μία μάσκα, ένα παγούρι και αντισηπτικά, όπως είχε ανακοινώσει η Υπουργός Υγείας πως επρόκειτο να γίνει.

Ωστόσο λίγες ώρες μετά τον Αγιασμό στα σχολεία, πλήθως παραπόνων από γονείς έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο Twitter, σύμφωνα με τους οποίους οι μάσκες που μοιράστηκαν στα παιδιά τους είναι τεραστίων διαστάσεων, με αποτέλεσμα να καλύπτουν πέρα από τη μύτη και το στόμα και τα μάτια.

Σημειώνεται ότι την Περασμένη Παρασκευή (11 Σεπτεμβρίου) σημείωθηκε άλλο ένα ατυχές περιστατικό, όταν 27.000 μάσκες που δόθηκαν στη Θεσσαλονίκη για χρήση από τους μαθητές κρίθηκαν ακατάλληλες.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα