Ασέβεια άνδρα της ΕΛΑΣ: Διέλυσε ανθοδέσμη που άφησε πολίτης στη μνήμη του Γρηγορόπουλου

Ασέβεια άνδρα της ΕΛΑΣ: Διέλυσε ανθοδέσμη που άφησε πολίτης στη μνήμη του Γρηγορόπουλου
Το σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Αλέξης Γρηγορόπουλος Eurokinissi

Αστυνομικός έδειξε τεράστια ασέβεια προς τον νεκρό Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο διαλύοντας ανθοδέσμη που αφέθηκε στη μνήμη του.

Αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει το video που κυκλοφορεί από το μεσημέρι της Κυριακής στα social media και δείχνει αστυνομικό να διαλύει την ανθοδέσμη που άφησε πολίτης στην οδό Ζωοδόχου Πηγής στα Εξάρχεια στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Ο εν λόγω άνδρας της ΕΛΑΣ, αφού μάζεψε την ανθοδέσμη από το μέρος που η πολίτης την άφησε, την έκανε φύλλο και φτερό σε “παιχνίδι” με συναδέλφους του, σε μία επίδειξη ασέβειας προς τον νεκρό.

Μπορείτε να δείτε την ενέργεια στο video που ακολουθεί:

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για τις πράξεις ορισμένων αστυνομικών και ειδικά με την πράξη ενός αστυνομικού των ΜΑΤ που αφαίρεσε την ανθοδέσμη από το μνημείο Γρηγορόπουλου και έπαιζε με αυτή.

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε η διενέργεια επείγουσας διοικητικής έρευνας για επίμεμπτη συμπεριφορά. 

Σημειώνεται ότι κάθε περίπτωση ακραίας συμπεριφοράς και καταγγελίες επ’ αυτών καταγράφονται και παρακολουθούνται στενά από τους επιτελείς.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα