Διευθύντρια νοσοκομείου σε αρνητές μάσκας: Θεωρείτε την ανευθυνότητα, επανάσταση

Διευθύντρια νοσοκομείου σε αρνητές μάσκας: Θεωρείτε την ανευθυνότητα, επανάσταση
Απο τη συγκέντρωση κατά της μάσκας στο Ηράκλειο. Eurokinissi

"Ελάτε στα νοσοκομεία να σας ξεναγήσουμε" γράφει η διευθύντρια της παιδιατρικής κλινικής του ΠΑΓΝΗ απευθυνόμενη στους αρνητές της μάσκας και τους κατηγορεί για ανευθυνότητα την οποία βαφτίζουν επανάσταση.

“Δεν πιστεύετε τίποτα από όλα αυτά; Ελάτε στο νοσοκομείο να σας ξεναγήσουμε!” Αυτά αναφέρει σε κείμενο που ανήρτησε στο facebook η διευθύντρια της Παιδιατρικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ. Η  Ένη Μιχαηλίδου καλεί όσους αρνούνται να φορέσουν μάσκα και να ακολουθήσουν τα μέτρα προστασίας για την αποτροπή μετάδοσης του κορονοϊού, να περάσουν από τα νοσοκομεία και να βιώσουν την μάχη που δίνουν γιατροί και νοσηλευτές.

“Αν οι άνθρωποι αυτοί ήξεραν το τι βιώνουν οι παιδίατροι και το υγειονομικό προσωπικό μας, όταν τους φέρνουν τα παιδιά τους με πυρετό και βήχα θα ήταν πολύ λιγότερο ενθουσιώδεις και ανόητοι” γράφει η κα Μηχαηλίδου στην ανάρτησή της.

Και συνεχίζει:”Ναι αγαπητοί αγωνιστές και επαναστάτες του πεζοδρομίου … βιώνουμε άγχος, αγωνία και φόβο για σας, για μας και για τις οικογένειες όλων μας!

Ντυνόμαστε με ειδικές στολές, χρησιμοποιούμε διαφορετικούς θαλάμους και όργανα, κινητοποιούμε ακριβά υλικά, δομές και υπηρεσίες του κράτους που θα πληρώνετε εσείς οι ίδιοι που χαμογελάτε ανόητα στην 1η γραμμή και θεωρείτε την ανευθυνότητα επανάσταση! Βγάλτε λοιπόν τις μάσκες, ελάτε στα νοσοκομεία και αφήστε τους δρόμους, για να σας ξεναγήσουμε!

Αφού δεν φοβάστε και έχετε χρόνο για διαδηλώσεις στο πεζοδρόμιο, ελάτε καλύτερα όπως είστε στα τμήματα που δουλεύουμε για σας και τα παιδιά σας και προσφέρετε εθελοντικά τις υπηρεσίες σας! Ελάτε να μεταφέρετε τα δείγματα, να κρατήσετε συντροφιά σε άρρωστα παιδιά που περιμένουν τα αποτελέσματα από το τεστ και φυσικά μην φοράτε τις μάσκες σας! Βλέπετε εμείς που βγάλαμε τα μάτια μας στα βιβλία αποφασίσαμε ξαφνικά για το τίποτα να μασκοφορεθούμε και να γιορτάζουμε καθημερινά τις Απόκριες … Αγαπητοί επαναστάτες: η μάσκα δεν είναι φυλακή.

Είναι απόδειξη αισθήματος ευθύνης, αξιοπρέπειας και σεβασμού προς τους συνανθρώπους μας. Λυπάμαι, λυπάμαι πραγματικά … λυπάμαι που αφιλτράριστα ιδέες μη ειδικών γίνονται συνθήματα για το πεζοδρόμιο. Όταν όμως αυτό γίνεται επικίνδυνο τότε νομίζω οι ειδικοί και ο νόμος πρέπει να παίρνουν θέση. Σαν υπεύθυνη παιδοπνευμονολογικού ιατρείου του ΠΑΓΝΗ εδώ και δεκαετίες θα ήθελα να τονίσω ότι η χρήση της απλής μάσκας στα παιδιά δεν εγκυμονεί κανένα κίνδυνο. Ειδικότερα δε, προστατεύει περισσότερο τα παιδιά με ελεγχόμενο βρογχικό άσθμα που είναι ευάλωτα σε λοιμώξεις.

Τα παιδιά χρειάζονται το παράδειγμα των γονέων και όχι δικαιολογητικά για το σχολείο τους! Όσο για το νόμο: ναι εξακολουθώ να πιστεύω ότι η βλακεία που βλάπτει την κοινωνία θα πρέπει να διώκεται ποινικά!”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα