Δίκη Χρυσής Αυγής: Με ποια επιχειρήματα η εισαγγελέας εισηγήθηκε αναστολή για τους χρυσαυγίτες

Δίκη Χρυσής Αυγής: Με ποια επιχειρήματα η εισαγγελέας εισηγήθηκε αναστολή για τους χρυσαυγίτες
H εισαγγελέας Αδαμαντία Οικονόμου Eurokinissi

Να γίνουν δεκτά τα αιτήματα των καταδικασθέντων για ανασταλτικό αποτέλεσμα στις εφέσεις τους εισηγήθηκε η εισαγγελέας έδρας Αδαμαντία Οικονόμου. Εξαίρεση ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γ. Ρουπακιάς. Το σκεπτικό της.

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, πλην του Γιώργου Ρουπακιά, ζήτησε να αφεθούν μέχρι την έφεση, οι καταδικασθέντες της δίκης για τη Χρυσή Αυγή, η εισαγγελέας έδρας Αδαμαντία Οικονόμου, με την εξαίρεση του δολοφόνου του Παύλου Φύσσα, Γιώργου Ρουπακιά

«Συντρέχουν όλες οι προϋποθέσεις για να χορηγηθεί αναστολή στην έφεση για ολες τους κατηγορούμενους πλην του Γ. Ρουπακιά» είπε χαρακτηριστικά.

Από την Κυριακή 18/10 στις 07:00 το πρωί και για 72 ώρες δείτε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στο News 24/7 το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ “Golden Dawn Girls” (Τα Κορίτσια της Χρυσής Αυγής)

«Πέρασαν 7 έτη και (οι καταδικασθέντες) δεν προχώρησαν σε νέες αξιόποινες πράξεις. Να επισημανθεί ότι διαλύθηκε η Χρυσή Αυγή, έκλεισαν τα γραφεία της και η εφημερίδα. Ανεξαρτήτως όσων προαναφέρθηκαν, η εκτέλεση των ποινών ισοδυναμεί με ανεπανόρθωτη βλάβη καθώς έως να τελεσιδικήσει η υπόθεση θα έχουν εκτίσει την επιβληθείσα ποινή» δήλωσε η εισαγγελέας.

Σύμφωνα με την Αδαμαντία Οικονόμου «άπαντες οι πολίτες είναι ίσοι χωρίς να γίνεται κάποια διάκριση. Ο νόμος δίνει τη δυνατότητα να αναστέλλεται η ποινή. Από κανένα στοιχείο δεν προκύπτει ότι θα διαπράξουν άλλα εγκλήματα».

Παράλληλα, ανέφερε ότι η πλειοψηφία των κατηγορουμένων έχει λευκό ποινικό μητρώο.


Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα