Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Τραυματίστηκε σε ένοπλη συμπλοκή στην Αλβανία ο “Φτερωτός Μαραντόνα”

Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Τραυματίστηκε σε ένοπλη συμπλοκή στην Αλβανία ο “Φτερωτός Μαραντόνα”
Άνδρες των ειδικών δυνάμεων της αλβανικής αστυνομίας AP

Πρόκειται για τον δεύτερο κατηγορούμενο για συναυτουργία στην δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ο οποίος είχε καταφέρει να διαφύγει στην Αλβανία - Σύμφωνα με αλβανικά ΜΜΕ, ο Αλεξάντερ Μάτα, τραυματίστηκε ύστερα από ανταλλαγή πυρών με άλλους κακοποιούς και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Στα χέρια της Αλβανικής Αστυνομίας βρίσκεται ο δεύτερος κατηγορούμενος για συναυτουργία στην δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ο οποίος είχε καταφέρει να διαφύγει στην Αλβανία αμέσως μετά την δολοφονία.

Σύμφωνα με αλβανικά ΜΜΕ, ο Αλεξάντερ Μάτα, γνωστός και ως «φτερωτός Μαραντόνα» τραυματίστηκε και ο συνεργός του σε ληστείες στην Αλβανία έπεσε νεκρός, ύστερα από ενέδρα και ανταλλαγή πυρών με άλλους κακοποιούς στην χώρα τους.

Ο Μάτα σύμφωνα πάντα με τα αλβανικά ΜΜΕ, νοσηλεύεται φρουρούμενος στην Αλβανία, ενώ οι ελληνικές Αρχές που είναι ενήμερες για αυτά τα δημοσιεύματα αναμένουν επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία της γειτονικής χώρας κάτι που έως τώρα δεν έχει συμβεί.

Υπενθυμίζεται πως ο Μάτα σίγουρα μετά την διαφυγή του επέστρεψε στην χώρα μας πέρυσι τον Ιούνιο, όπου ύστερα από μία ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στου Ζωγράφου άφησε ένα σημείωμα στο οποίο υπέγραφε με το παρατσούκλι του ως «Φτερωτός Μαραντόνα» και προσπαθούσε μέσω αυτού να εξηγήσει στους αστυνομικούς ότι δεν ενεπλάκη στη δολοφονία του Ζαφειρόπουλου αλλά ήταν απλά παρών, κάτι που βεβαίως δεν αλλάζει τις κατηγορίες σε βάρος του.

Οι ελληνικές Αρχές εξετάζουν και κάποιες άλλες ληστείες που ακολούθησαν μήπως ήταν εμπλεκόμενος ο ίδιος μέχρι που κατάφερε και πάλι να διαφύγει πίσω στην Αλβανία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα