Δωρεάν μαθήματα από τον Βοτανικό Κήπο της Νέας Υόρκης

Δωρεάν μαθήματα από τον Βοτανικό Κήπο της Νέας Υόρκης
Ο Βοτανικός Κήπος της Νέας Υόρκης shutterstock

Ο Βοτανικός Κήπος της Νέας Υόρκης προσφέρει online μαθήματα κηπουρικής, ανθοδιακόσμησης, ζωγραφικής και πολλά άλλα.

Ο Βοτανικός Κήπος της Νέας Υόρκης (NYBG) είναι προς το παρόν κλειστός για εκδηλώσεις και επιτόπιες δραστηριότητες λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, αλλά προσφέρει μέσω διαδικτύου ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον πρόγραμμα μαθημάτων.

Με τα διαδικτυακά μαθήματα μέσω Zoom, οι συμμετέχοντες μπορούν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στην κηπουρική, αλλά επίσης να μάθουν να ζωγραφίζουν, να σχεδιάζουν, να κάνουν χειροτεχνίες ή να επεκτείνουν τις γενικές γνώσεις τους για τη βοτανική ή την κηπουρική.

Ορισμένα από τα νεότερα τμήματα περιλαμβάνουν συνεδρίες με θεραπευτή ειδικό στην κηπουρική για το πώς αξιοποιείται η φύση στη διαχείριση του άγχους που μπορεί να είναι απαραίτητη σε μια τόσο δύσκολη στιγμή. Όσοι αναζητούν τρόπους να γεμίσουν τον χρόνο τους και να αποκτήσουν μια νέα δεξιότητα, έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μαθήματα βασικής κηπουρικής, καλλιέργεια ντομάτας και λαχανικών, δημιουργία «κήπου νίκης», κηπουρική στην ταράτσα, κηπουρική μικρού χώρου.

Για όσους δεν έχουν πρόσβαση σε μέρος όπου μπορούν να καλλιεργήσουν τα δικά τους λαχανικά, φρούτα ή άλλα φυτά, υπάρχουν επίσης πολλά μαθήματα τέχνης και χειροτεχνίας, όπως ακουαρέλα για αρχάριους, πως να ζωγραφίσετε τουλίπες με νερομπογιές, κέντημα με μοτίβα λουλουδιών, αναγνώριση κελαηδίσματος πουλιών, ταυτοποίηση λουλουδιών και ανθοδιακόσμηση. Ξεχωριστή κατηγορία είναι τα μαθήματα που αφορούν τρόφιμα και ποτά, όπως η ζύμωση λαχανικών.

Τα μέλη του Βοτανικού Κήπου της Νέας Υόρκης μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα με έκπτωση.

Ο Βοτανικός Κήπος της Νέας Υόρκης δημιουργήθηκε το 1891 στο Πάρκο του Μπρονξ και φιλοξενεί πάνω από ένα εκατομμύριο φυτά.

Δείτε τα μαθήματα εδώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα