Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Επάρκεια προϊόντων και αγαθών στην αγορά

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Επάρκεια προϊόντων και αγαθών στην αγορά
Φαρμακείο στην Αθήνα Eurokinissi

Με σύμμαχο τους εργαζόμενους που στηρίζουν την παραγωγή το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο κάνει λόγο για τον ανεμπόδιστο εφοδιασμό τις αγοράς ιατροφαρμακευτικών προϊόντων ή ειδών πρώτης ανάγκης.

Δίχως ουσιαστικά προβλήματα διεξάγεται μέχρι και σήμερα η διακίνηση-εμπορία εγχωρίως παραγόμενων και εισαγομένων γερμανικών ιατροφαρμακευτικών προϊόντων καθώς και αγαθών πρώτης ανάγκης, παρά τις σοβαρές δυσλειτουργίες που προκαλεί στην αγορά η κρίση του κορονοϊού. Αυτό σημειώνει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο σε ανακοίνωσή του , εφόσον ενημερώθηκε από τις διοικήσεις των εταιριών-μελών του ότι καταβάλλεται η μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε η τροφοδοσία του εμπορίου με φαρμακευτικά προϊόντα και τρόφιμα να συνεχιστεί απρόσκοπτα και το επόμενο διάστημα.

Πρόθεση των γερμανικών επιχειρήσεων με παρουσία στην Ελλάδα είναι να συμβάλλουν με όλες τις δυνάμεις τους προκειμένου, το καταναλωτικό κοινό, στη δύσκολη αυτή περίοδο, να προμηθεύεται καθημερινά τα προϊόντα που έχει απόλυτη ανάγκη“, όπως αναφέρεται στη σχετική ενημέρωση.

Στην πραγματικά δύσκολη αυτή συγκυρία, τα μέλη του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου δηλώνουν ότι σύμμαχό τους έχουν τους εργαζόμενους, οι οποίοι με αυταπάρνηση στηρίζουν τις πρωτοβουλίες των εταιριών παραγωγής, εισαγωγής και εμπορίας για τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της αγοράς.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα