Η Αγγελική με το πλατινέ μαλλί και η «τρελή» παραγγελία 40 λίτρων νιτρομεθανίου

Η Αγγελική με το πλατινέ μαλλί και η «τρελή» παραγγελία 40 λίτρων νιτρομεθανίου

Μάρτυρες-«κλειδιά» περιγράφουν την απόπειρα της Αγγελικής να παραγγείλει ένα από τα συστατικά της υπερβόμβας του Ξηρού.

Τα υλικά της «συνταγής» για την «υπερβόμβα» του Ξηρού φαίνεται πως είχε αναλάβει, μεταξύ άλλων να συγκεντρώσει η Αγγελική Σ. Δύο γυναίκες μάρτυρες-«κλειδιά» της υπόθεσης, οι οποίες είναι υπάλληλοι σε εταιρεία εμπορίας εργαστηριακών και χημικών ειδών στη Ν. Χαλκηδόνα, αναγνώρισαν την Αγγελική στο πρόσωπο της κοπέλας, που μετέβη στις 29 Δεκεμβρίου 2014, στην εταιρεία τους, για να παραγγείλει δήθεν για τον θείο της «Κωνσταντίνο Μελάνη», που ασχολείτο με μοντελισμό στην Εύβοια, την υπερποσότητα των 40 λίτρων νιτρομεθανίου, το οποίο θα χρησιμοποιούσε ο Ξηρός στην υπερβόμβα του.

Την Αγγελική μάλιστα, την περιγράφουν ως μία κοπέλα μετρίου αναστήματος, με 1,60 ύψος, ξανθά πλατινέ μακριά μαλλιά, εμφανίσιμη αλλά απεριποίητη, κανονικής διάπλασης αλλά με παραπανίσια κιλά στην περιφέρεια. Αν και η εταιρεία της έδωσε προσφορά, της τόνισαν ότι για να γινόταν η παραγγελία, πόσο δε μάλλον για μία τέτοια υπερβολική ποσότητα, του εξαιρετικά εύφλεκτου υλικού, χρειαζόταν ΑΦΜ εταιρείας, που να έχει σχετικό αντικείμενο, όμως η Αγγελική προφασίστηκε πως δεν το γνώριζε και ζήτησε γραπτώς την προσφορά τους, μέχρι να μάθει παραπάνω στοιχεία.

Η Αγγελική δεν γύρισε ποτέ πίσω στην εταιρεία αυτή, όπως υποστήριξαν οι υπάλληλοι. Μάλιστα, όταν έμαθε πως ακόμα και αν μπορούσε εκείνη την ημέρα να κάνει την παραγγελία ο «θείος» της δεν θα παραλάμβανε την ποσότητα αυτή πριν τις 19 Ιανουαρίου, μάλλον …αποχώρησε απογοητευμένη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version