Η Μαρίνα Πατούλη έκλαψε στον “αέρα” της Καινούργιου

Η Μαρίνα Πατούλη έκλαψε στον “αέρα” της Καινούργιου
Η Μαρίνα Πατούλη ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ / PAPADAKIS PRESS

Η Μαρίνα Πατούλη "λύγισε" μιλώντας στην εκπομπή "Ευτυχείτε" της Κατερίνας Καινούργιου για τις φήμες χωρισμού με τον σύζυγό της και περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη.

Σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή “Ευτυχείτε” της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε η Μαρίνα Πατούλη, η οποία αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που περνάει, αλλά και στις φήμες χωρισμού με τον σύζυγό της και περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη.

Η Μαρίνα Πατούλη ανέφερε πως δεν έχει επαφή με τον σύζυγο της εδώ και 2,5 μήνες, παρά τις απέλπιδες προσπάθειές της να επικοινωνήσει μαζί του, ενώ μαθαίνει τα νέα του μέσα από τα media. “Καμία γυναίκα να μη βιώσει αυτό που περνάω”, δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ “λύγισε” ξεσπώντας σε κλάματα στον “αέρα” της εκπομπής.

“Δεν ξέρω τι έχω κάνει κι αν έχω κάνει κάτι. Απλά εξαφανίστηκε. Δεν ξέρω καν πού μένει, δεν έχω καμία εικόνα. Το θέμα είναι ότι έχω ένα παιδί, που βρίσκεται στην εφηβεία και αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα. Τον έχω προσκαλέσει να τα συζητήσουμε και με ειδικούς και να διαχειριστούμε μαζί την κατάσταση, να πάρουμε κοινές αποφάσεις όσον αφορά το παιδί μας. Με απαξιώνει, δεν μου απαντάει καν στα μηνύματα. Μπορεί να ήμουν ανάξια σύζυγος, γονείς θα είμαστε, όμως, για πάντα”, ανέφερε η Μαρίνα Πατούλη.

Η Μαρίνα Πατούλη τόνισε πως χρειάζεται η παρουσία και η έγκριση και των δύο γονέων, προκειμένου να προχωρήσουν κάποιες διαδικασίες που αφορούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο γιος της, ενώ κατέληξε πως πλέον “βλέπει έναν άλλο άνθρωπο”.

Σημειώνεται ότι η Μαρίνα Πατούλη εισήχθη το Σάββατο (20/03) σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στην Αθήνα μετά από έντονη αδιαθεσία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα