Κακοκαιρία Ελπίδα: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στον ΗΣΑΠ – Πώς κινούνται λεωφορεία και τρόλεϊ

Κακοκαιρία Ελπίδα: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στον ΗΣΑΠ – Πώς κινούνται λεωφορεία και τρόλεϊ
Το πέρασμα της κακοκαιρίας Ελπίδα INTIME NEWS

Κανονικά διεξάγονται τα δρομολόγια της γραμμής του ΗΣΑΠ. Σταδιακή αποκατάσταση των λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλει. Πού εντοπίζονται προβλήματα. Οι αλλαγές στα μέσα σταθερής τροχιάς.

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο δίκτυο της Γραμμής 1 του Μετρό (πρώην ΗΣΑΠ) και η κίνηση των συρμών διεξάγεται κανονικά σε ολόκληρη τη γραμμή Πειραιάς – Κηφισιά και αντίστροφα.

Σταδικά αποκαθίσταται και η λειτουργία των λεωφορειακών γραμμών και των γραμμών τρόλεϊ του δικτύου, καθώς σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση του ΟΑΣΑ, λεωφορεία και τρόλεϊ πραγματοποιούν από το πρωί δρομολόγια, για τα οποία έχει διαπιστωθεί η δυνατότητα (ολικής ή μερικής) εκτέλεσής τους.

Επί του παρόντος σε λειτουργία βρίσκονται 155 λεωφορειακές γραμμές και γραμμές τρόλεϊ, ωστόσο προβλήματα εντοπίζονται λόγω παγετού και ολισθηρότητας του οδοστρώματος κυρίως σε γραμμές στις περιοχές Ανατολικής Αττικής, Κηφισιάς, Πεντέλης, Αχαρνών, Φυλής και Θρακομακεδόνων.

Μέσα Σταθερής Τροχιάς

Οι γραμμές 2 και 3 του μετρό λειτουργούν κανονικά. Στο τμήμα “Δουκ. Πλακεντίας” – Αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”, οι συρμοί πραγματοποιούν στάση στο Κορωπί και την Κάντζα. Οι συρμοί διέρχονται χωρίς ενδιάμεση στάση στον σταθμό Παλλήνη.

Στο δίκτυο του ΤΡΑΜ, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των συρμών στη γραμμή 7 Ασκληπιείο Βούλας – Ακτή Ποσειδώνος. Στη γραμμή 6 Σύνταγμα – Πικροδάφνη τερματικός σταθμός είναι η στάση Λ. Βουλιαγμένης.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι επιβάτες μπορούν να καλούν στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα