Κακοκαιρία Gaia: Με προβλήματα οι ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες

Κακοκαιρία Gaia: Με προβλήματα οι ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες
Φωτογραφία αρχείου Menelaos Myrillas / SOOC

Ακτοπλοϊκά δρομολόγια αναβάλλονται λόγω των ισχυρών ανέμων που προκάλεσε η κακοκαιρία Gaia. Από ποια λιμάνια δεν εκτελούνται δρομολόγια και σε ποια ισχύει απαγόρευση απόπλου.

Προβλήματα και στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια έχει προκαλέσει η κακοκαιρία Gaia, με τους ισχυρούς νότιους ανέμους που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές να φτάνουν κατά τόπους στο Αιγαίο τα 8 με 9 μποφόρ.

Από το λιμάνι του Πειραιά δεν εκτελέστηκαν τα πρωινά δρομολόγια για τις Κυκλάδες, ενώ έως τις 9 το πρωί της Κυριακής (11/12) δεν θα εκτελείται κανένα δρομολόγιο για τα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Από το λιμάνι της Ραφήνας δεν εκτελέστηκαν τα πρωινά δρομολόγια για τις Κυκλάδες, ενώ κλειστή είναι η πορθμειακή γραμμή Αγ.Μαρίνα-Νέα Στύρα.

Σε ισχύ είναι απαγόρευση απόπλου από το λιμάνι του Λαυρίου ενώ δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων ανοιχτού τύπου στη γραμμή Καβάλα-Θάσος.

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα Κυριακή (11/12) να ταξιδέψουν, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους καλούνται πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές η τροποποιήσεις δρομολογίων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα