Κακοκαιρία Μήδεια: Στα καφενεία με γεννήτριες η τηλεκπαίδευση σε χωριά των Χανίων

Κακοκαιρία Μήδεια: Στα καφενεία με γεννήτριες η τηλεκπαίδευση σε χωριά των Χανίων
Χιόνια στα ορεινά των Χανίων zarpanews

Παιδιά σε χωριά των Χανίων κατέφυγαν σήμερα σε καφενεία για να παρακολουθήσουν το μάθημά τους, καθώς πολλά σημεία της περιοχής έχουν μείνει χωρίς ρεύμα.

Χωρίς ρεύμα βρίσκονται αρκετά χωριά ή και ολόκληρες περιοχές στην Κρήτη, ως συνέπεια των προβλημάτων που έχει φέρει η κακοκαιρία “Μήδεια” στο νησί.

Παρά το γεγονός ότι μεγάλο ποσοστό της χώρας αντιμετωπίζει πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση, η τηλεκπαίδευση συνεχίζεται κανονικά, με αποτέλεσμα παιδιά σε χωριά των Χανίων κυρίως στο Δήμο Καντάνου-Σελίνου, να καταφεύγουν σε καφενεία για να παρακολουθήσουν το μάθημά τους, με τη συμβολή γεννήτριας για την παροχή ρεύματος.

Την είδηση επιβεβαίωσε στο zarpanews.gr ο αντιπεριερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, Τάσος Κουρουπάκης.

Η Υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως τοποθετήθηκε για το ζήτημα το μεσημέρι της Τρίτης, τονίζοντας ότι “σε περίπτωση διακοπής ηλεκτροδότησης δεν προσμετρώνται απουσίες στην τηλεκπαίδευση. Αντιστοίχως, στο πλαίσιο προγραμματισμένων εξετάσεων εξ αποστάσεως χειμερινού εξαμήνου στα ΑΕΙ, οι φοιτητές καλούνται να ακολουθούν τις οδηγίες των Πανεπιστημίων, των Σχολών και των Τμημάτων τους”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα