Καταγγελία στην Κεφαλονιά: “Ο γιος μου αυτοκτόνησε γιατί δεχόταν ψυχολογική βία στο στρατό”

Καταγγελία στην Κεφαλονιά: “Ο γιος μου αυτοκτόνησε γιατί δεχόταν ψυχολογική βία στο στρατό”
Φαντάροι σε στρατόπεδο (φωτό αρχείου) Eurokinissi

Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα του 23χρονου Κυριάκου Ευαγγελάτου που έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο στην Κεφαλονιά. Καταγγέλλει ψυχολογική βία από φαντάρους και υψηλόβαθμους αξιωματικούς.

Σε αποκαλύψεις που καλούν τη διερεύνηση των συνθηκών που επικρατούν στον ελληνικό στρατό προέβη ο πατέρας του 23χρονου Κυριάκου, ο οποίος έχασε τη ζωή του το περασμένο Σάββατο στην Κεφαλονιά όταν το αυτοκίνητό του έπεσε σε γκρεμό και στη συνέχεια στη θάλασσα όπου και βυθίστηκε.

Στο σπαρακτικό του μήνυμα, λίγο μετά την κηδεία του αδικοχαμένου του γιου, ο πατέρας του αποκάλυψε πως δεν πρόκειται για δυστύχημα αλλά για αυτοχειρία του γιου του. Συγκεκριμένα, υποστηρίζει πως ο γιος του προέβη στο απονενοημένο διάβημα μετά από μεγάλη ψυχολογική βία που του ασκήθηκε κατά τη διάρκεια της θητείας του τόσο από φαντάρους, όσο και από υψηλόβαθμους αξιωματικούς.

Δεν πέθανε από ατύχημα. Ο γιος μου έθεσε τέρμα στη ζωή του. Τον έστειλα να υπηρετήσει την πατρίδα όπως την υπηρέτησα κι εγώ. Τον προέτρεπα να πάει να υπηρετήσει την πατρίδα γιατί πίστευα ότι αυτό ήταν το σωστό. Δυστυχώς, όμως, εκεί που πήγε του ασκήθηκε μεγάλη ψυχολογική βία και από φαντάρους και από υψηλόβαθμους αξιωματικούς. Ήταν πυροβολητής και υπηρετούσε στην Πάτρα. Ήταν ένα παιδί μορφωμένο που δεν είχε πειράξει ποτέ κανέναν. Ξέρω πωςό,τι και να κάνω δεν θα τον γυρίσω πίσω. Σας δίνω, όμως, τον λόγο μου πως όλοι αυτοί θα πληρώσουν. Έχουμε μία πατρίδα που δεν έχει λεφτά, δεν έχει μέλλον, αλλά δεν γίνεται να μην έχουμε αξιοπρέπεια. Αν δεν έχουμε αξιοπρέπεια, να πάμε να φουντάρουμε όλοι μας. Κι εγώ πρώτος”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα