Κηφισιά: Στη φυλακή η 28χρονη οικιακή βοηθός που κατηγορείται ότι διακινούσε παιδική πορνογραφία

Κηφισιά: Στη φυλακή η 28χρονη οικιακή βοηθός που κατηγορείται ότι διακινούσε παιδική πορνογραφία
Χειροπέδες Getty Images

Προφυλακιστέα κρίθηκε η 28χρονη οικιακή βοηθός από το Νεπάλ που διακινούσε στο ίντερνετ φωτογραφίες με γυμνά παιδιά της οικογένειας που εργαζόταν.

Στη φυλακή οδηγήθηκε η 28χρονη οικιακή βοηθός από το Νεπάλ, που κατά την κατηγορία, διακινούσε στο διαδίκτυο φωτογραφίες με γυμνά τα παιδιά της οικογένειας που εργαζόταν.

Ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν ότι θα πρέπει να κριθεί προσωρινά κρατούμενη, μετά την απολογία της για τις κατηγορίες της παιδικής πορνογραφίας και της παραβίασης προσωπικών δεδομένων.

Όπως έχει γίνει γνωστό, στη σύλληψη της οδήγησε η καταγγελία στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς του εργοδότη της 28χρονης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τελευταίος διαπίστωσε ότι είχε χαθεί ένα ακριβό ρολόι από το σπίτι και στην προσπάθεια του να το βρει, πήρε το κινητό τηλέφωνο της οικιακής βοηθού για να δει μήπως εκείνη το είχε φωτογραφίσει. Αυτό όμως που βρήκε ήταν γυμνές φωτογραφίες των δύο από τα τρία παιδιά του, ηλικίας 2 και 3 ετών, τα οποία φέρεται ότι είχε φωτογραφίσει η οικιακή βοηθός την ώρα που τα έκανε μπάνιο.

Μάλιστα, η κατηγορούμενη υποστήριξε ότι είχε φωτογραφίσει τα παιδιά για πλάκα ωστόσο διαπιστώθηκε ότι είχε στείλει τις συγκεκριμένες φωτογραφίες σε χρήστες του διαδικτύου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα