Κυψέλη: 50 σακούλες σκουπίδια από το κορονοπάρτι στην πλατεία Αγ. Γεωργίου

Κυψέλη: 50 σακούλες σκουπίδια από το κορονοπάρτι στην πλατεία Αγ. Γεωργίου
δήμος Αθηναίων

Ο Δήμος της Αθήνας υλοποιεί ειδικό σχέδιο καθαρισμού των χώρων και των πλατειών - Εικόνες συνωστισμού σε πολλές περιοχές, όπως στην πλατεία Βαρνάβα αλλά και στο Κολωνάκι.

Συντονισμένη επιχείρηση καθαρισμού της πλατείας Αγίου Γεωργίου και των γύρω δρόμων έγινε τα ξημερώματα από τα συνεργεία του Δήμου Αθηναίων προκειμένου να απομακρύνουν τα σκουπίδια που άφησαν πίσω τους, όσοι συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής.

Οι άνθρωποι της καθαριότητας του Δήμου φρόντισαν κάθε γωνιά της  πλατείας και της ευρύτερης περιοχής, ώστε να αποδοθεί καθαρή στους περίοικους. Τα απορρίμματα (μπουκάλια, πλαστικά ποτήρια, πακέτα τσιγάρων, χαρτιά και διάφορες συσκευασίες) γέμισαν 50 μεγάλες σακούλες σκουπιδιών, ενώ ακολούθησε η σάρωση και απολύμανση της πλατείας, των γύρω δρόμων και των πεζοδρομίων. 

Ο Δήμος της Αθήνας υλοποιεί ειδικό σχέδιο καθαρισμού των χώρων και των πλατειών, όπως πχ της πλατείας Αγίου Γεωργίου και της πλατείας Βαρνάβα, όπου ιδίως τα Σαββατοκύριακα παρατηρείται συνωστισμός. Επιπλέον, συνεχίζει τις μεγάλες στοχευμένες επιχειρήσεις στις γειτονιές της πόλης. 

«Η φροντίδα μας για την καθαριότητα ήταν και παραμένει πρώτιστη. Παλεύουμε να διατηρούμε το δημόσιο χώρο καθαρό και φροντισμένο ιδίως τώρα που τον έχουν ανάγκη οι περισσότεροι από μας. Εμείς ως Δήμος Αθηναίων, απευθύνουμε έκκληση στους ανθρώπους που χρησιμοποιούν τις πλατείες και τα πάρκα της πόλης να συμβάλλουν σε αυτό ως δείγμα αλληλεγγύης και σεβασμού στους συμπολίτες αλλά και στους εργαζόμενους στην καθαριότητα», ανέφερε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Νίκος Αβραμίδης.

Αξίζει να σημειωθεί πως το βράδυ της Παρασκευής αστυνομικές δυνάμεις περιφρούρησαν την πλατεία Βαρνάβα, ωστόσο εικόνες συνωστισμού μέχρι αργά το βράδυ, παρατηρήθηκαν στον πεζόδρομο της Βαλτετσίου και στο Κολωνάκι, όπου δεν υπήρχε παρουσία των Αρχών.

Το πριν και το μετά της πλατείας Αγ. Γεωργίου, στα παρακάτω καρέ.

δήμος Αθηναίων

 
δήμος Αθηναίων

 
δήμος Αθηναίων

 
δήμος Αθηναίων

 
δήμος Αθηναίων

 
δήμος Αθηναίων

 

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα