Κολωνός: Παρέμβαση εισαγγελέα για τη διακίνηση φωτογραφιών της 12χρονης σε τηλεοπτική εκπομπή

Κολωνός: Παρέμβαση εισαγγελέα για τη διακίνηση φωτογραφιών της 12χρονης σε τηλεοπτική εκπομπή

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση παραγγέλθηκε από προϊστάμενο της Εισαγγελίας για τη διακίνηση φωτογραφικού υλικού του 12χρονου παιδιού από τον Κολωνό.

Στη διακίνηση φωτογραφικού υλικού του 12χρονου παιδιού από τον Κολωνό εστιάζει η νέα έρευνα που διενεργείται πλέον από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας, Αντ. Ελευθεριανός, παρήγγειλε τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, ζητώντας να διερευνηθούν αν τελέστηκαν τα αδικήματα της διακεκριμένης πορνογραφίας ανηλίκων και της παραβίασης δικαστικού απορρήτου.

Η έρευνα στοχεύει στο να εξακριβωθεί αν πράγματι έχουν διακινηθεί φωτογραφίες του παιδιού, και μάλιστα που άπτονται ποινικής μεταχείρισης. Αφορμή στάθηκε σχετική δήλωση σε τηλεοπτική εκπομπή, κατά την οποία ο Γιώργος Λιάγκας ισχυρίστηκε μέσα από την εκπομπή του πως στο κινητό του είχε τεκμήρια του βιασμού του μικρού παιδιού.

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί σχετική διακίνηση, τότε η έρευνα θα στραφεί κατά των προσώπων που εμφανίζονται να έχουν προβεί σε αυτές τις ενέργειες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα