Κολωνός: Την αθώωση του Μίχου για βιασμό και μαστροπεία προτείνει η εισαγγελέας – Για ποια αδικήματα ζητά ενοχή

Διαβάζεται σε 1'
Στο δικαστήριο ο Ηλίας Μίχος
Στο δικαστήριο ο Ηλίας Μίχος EUROKINISSI

Την ενοχή του Ηλία Μίχου για τέσσερα από τα οκτώ αδικήματα για τα οποία κατηγορείται, ζήτησε η εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό.

Την ενοχή του Ηλία Μίχου για τέσσερα από τα οκτώ αδικήματα, για τα οποία κατηγορείται στην υπόθεση του Κολωνού, πρότεινε η εισαγγελέας του δικαστηρίου.

Ζήτησε την αθώωσή του για τις πράξεις του βιασμού, δύο μορφών μαστροπείας και για το αδίκημα της εμπορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισαγγελικός λειτουργός στην εισήγηση της η οποία εκφωνείται κεκλεισμένων των θυρών στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, ζήτησε την αθώωση λόγω αμφιβολιών του βασικού κατηγορούμενου Ηλία Μίχου για βιασμό, για μαστροπεία σε οίκους ανοχής, για μαστροπεία μέσω εξαναγκασμού και με αποκόμιση πορνικών εσόδων και για την εμπορία ανθρώπων.

Αντίθετα, ζητήθηκε η καταδίκη του για: διακεκριμένη κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε 14 έτη από πρόσωπο που του το είχαν εμπιστευτεί, οπλοκατοχή (για δυο όπλα), κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο χωρίς να έχει συμπληρώσει τα 12 έτη αλλά χωρίς εξαναγκασμό και κερδοσκοπία και τέλος διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα