Κορονοϊός: 16 ασθενείς κατέληξαν μέσα σε τρεις ημέρες στον Βόλο

Κορονοϊός: 16 ασθενείς κατέληξαν μέσα σε τρεις ημέρες στον Βόλο
Άντρας νοσηλεύεται με κορονοϊό σε ΜΕΘ EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των ασθενών που καταλήγουν από επιπλοκές του κορονοϊού. Στον Βόλο, μέσα σε μόλις τρεις ημέρες κατέληξαν 16.

Δραματική παραμένει η κατάσταση στα νοσοκομεία της χώρας, όπου καθημερινά χάνονται ανθρώπινες ζωές από επιπλοκές του κορονοϊού, ενώ δεν υπάρχουν υποδομές για να στηρίζουν τους νέους ασθενείς που εισάγονται.

Πιο συγκεκριμένα, στον Βόλο καθημερινά αυξάνεται σημαντικά ο αριθμός των νεκρών που καταλήγουν από επιπλοκές του κορονοϊού.

Χαρακτηριστικό της κατάστασης είναι το γεγονός πως τις τελευταίας τρεις ημέρες, δηλαδή από το Σάββατο (20/11), σύμφωνα με τηνς ΕΡΤ, κατέληξαν 16 ασθενείς από κορονοϊό, 4 εξ αυτών “χάθηκαν” σήμερα.

Ξεχωρίζει η οικογενειακή τραγωδία ενός ζευγαριού,60 και 68 ετών, όπου ο ένας πέθανε με διαφορά έξι ημερών από τον άλλον. Εξίσου συγκλονιστική είναι και η υπόθεση ενός πεθέρου και του γαμπρού του, που κατέληξαν με διαφορά τριών ημερών.

Επιπλέον, από επιπλοκές του κορονοϊού κατέληξε και μια 53χρονη γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών.

Η κατάσταση στο νοσοκομείο του Βόλου χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα κρίσιμη. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, καθημερινά σημειώνεται τριψήφιος αριθμός ασθενών που νοσηλεύονται, ενώ πλήρεις είναι και οι οκτώ κλίνες ΜΕΘ, τρεις διασωληνωμένοι παραμένουν εκτός της μονάδας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα