Κορονοϊός: Διαδικτυακές συναντήσεις μέσω Facebook του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας με τους νέους

Κορονοϊός: Διαδικτυακές συναντήσεις μέσω Facebook του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας με τους νέους

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας δίνεται η δυνατότητα μέσω του Facebook Live, στα νέα παιδιά της Ιεράς Μητροπόλεως να συζητήσουν με τον Μητροπολίτη Γαβριήλ.

Μπορεί οι καθιερωμένες συναντήσεις του Σεβ. Μητροπολίτου Ν. Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ με του νέους και τις νέες της Ιεράς Μητροπόλεως, που πραγματοποιούνταν κάθε δεύτερη Δευτέρα στον Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου Ν. Ιωνίας να αναβλήθηκαν προσωρινά για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορονοϊού, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα παύσουν να πραγματοποιούνται και στο μέλλον.

Με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας μέσω του Facebook Live, δίνεται η δυνατότητα στα νέα παιδιά της Ιεράς Μητροπόλεως να συνδεθούν από το σπίτι τους μέσω κινητού, τάμπλετ ή υπολογιστή και να συζητήσουν online με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Γαβριήλ, θέτοντας τους όποιους προβληματισμούς, αγωνίες και απορίες τους πάνω σε πνευματικά, θεολογικά ή και επίκαιρα κοινωνικά θέματα.

Το θέμα της συνάντησης θα είναι: «Η Εκκλησία μετά τη λήξη του συναγερμού», όπου ο Σεβασμιώτατος θα συνομιλήσει με τα παιδιά και κατόπιν θα δεχθεί ερωτήσεις από το κοινό μέσω του facebook messenger.

Οι συναντήσεις λοιπόν συνεχίζονται.

Πότε

Τη Δευτέρα 30 Μαρτίου και ώρες από 8.30μ.μ. έως 10.00μ.μ. Όχι δια ζώσης, αλλά ηλεκτρονικά, εξ αποστάσεως, όπως το απαιτούν οι συνθήκες. Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα