Κοζάνη: 39χρονη πέθανε μόλις γέννησε τα δίδυμά της – Μήνυση από τον σύζυγο

Κοζάνη: 39χρονη πέθανε μόλις γέννησε τα δίδυμά της – Μήνυση από τον σύζυγο
Νοσοκομείο (φωτογραφία αρχείου) ISTOCK

Σοβαρές επιπλοκές κατά τη διάρκεια γέννας διδύμων αντιμετώπισε μια 39χρονη στην Κοζάνη. Διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου κατέληξε. Μήνυση κατά παντός υπευθύνου από τον σύζυγό της.

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, κατά τη διάρκεια δύσκολης γέννας διδύμων για μία 39χρονη, από την Ινδία, η οποία διέμενε στη Δεσκάτη Γρεβενών.

Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Κοζάνης την περασμένη Παρασκευή και μπήκε στο χειρουργείο για να γεννήσει, με τη διαδικασία του τοκετού, ωστόσο, να παρουσιάζει σοβαρές επιπλοκές και ατονία μήτρας, με συνέπεια μεγάλη αιμορραγία.

Τα δυο νεογέννητα είναι καλά στην υγεία τους, με τη μητέρα τους, όμως, να διασωληνώνεται και να διακομίζεται, αφού υπήρξε αρχικά δυσκολία εξεύρεσης κρεβατιού σε ΜΕΘ (γεμάτα όλα τα κρεβάτια σε Μαμάτσειο Κοζάνης και Μποδοσάκειο Θεσσαλονίκης), στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου” της Θεσσαλονίκης, όπου, δυστυχώς, κατέληξε μετά από κάποιες ώρες.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, ο σύζυγος της 39χρονης γυναίκας κατέθεσε μήνυση στο Α.Τ. Κοζάνης κατά παντός υπευθύνου.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα