Μαχαίρωσαν 21χρονο οπαδό

Μαχαίρωσαν 21χρονο οπαδό
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ. (PHASMA/Α.ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ) Phasma

Φονική συμπλοκή στο Ηράκλειο της Κρήτης μεταξύ 30 οπαδών. Κάρφωσαν μαχαίρι σε 21χρονο και λίγες ώρες αργότερα, κατέληξε. Δύο ακόμα τραυματίες στα σοβαρά επεισόδια. Θρήνος στην Κρήτη

Ένας νεαρός Ηρακλειώτης νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός συμπλοκής μεταξύ οπαδών που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου, κοντά στο Παγκρήτιο στάδιο.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία περίπου 30 άτομα βρέθηκαν τα ξημερώματα στην περιοχή, με τις πληροφορίες να λένε ότι είχαν δώσει και ραντεβού για να λύσουν τις ποδοσφαιρικές διαφορές τους, καθώς επρόκειτο για οπαδούς του Ηροδότου και του ΟΦΗ.

Η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο και ένας 21χρονος χτυπήθηκε θανάσιμα από μαχαίρι, ενώ δύο ακόμα νέοι μεταφέρθηκαν με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεκρός 21χρονος κατάγεται από τα Μάλια , ενώ η αστυνομία προχώρησε σε τουλάχιστον 4 συλλήψεις.

Ο υπουργός Π. Γερουλάνος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ είπε πως “δεν είναι αθλητική βία, κάποιοι κρύβονται πίσω από χρώματα ομάδων” και δυστυχώς απλά διαπίστωσε πως “δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα, αν δεν σταματήσει πρώτα μέσα στο γήπεδο η βία δεν θα μπορέσουμε να σταματήσουμε και τη βία έξω”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version