Μητροπολίτης Ιερισσού: “Δεν κόλλησα κορoνοϊό στον Άγιο Δημήτριο”

Μητροπολίτης Ιερισσού: “Δεν κόλλησα κορoνοϊό στον Άγιο Δημήτριο”
seleo.gr

"ο κορονοϊός δεν με επισκέφθηκε στον Άγιο Δημήτριο Θεσσαλονίκης, ούτε σε οποιοδήποτε άλλο χώρο θρησκευτικής λατρείας" υπογραμμίζει ο Μητροπολίτης Ιερισσού Θεόκλητος.

Mια προσωπική δήλωση εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ιερισσού κ. Θεόκλητος έπειτα από τα σχόλια που ακούστηκαν μόλις έγινε γνωστό ότι ο ίδιος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Σε αυτήν, υπογραμμίζει ότι «ο κορονοϊός δεν με επεσκέφθηκε στον Άγιο Δημήτριο Θεσσαλονίκης, ούτε σε οποιοδήποτε άλλο χώρο θρησκευτικής λατρείας» και ζητεί από όλους να σεβαστούν την προσωπική του δοκιμασία.

Αναλυτικά η δήλωση όπως δημοσιεύτηκε στο romfea.gr:

«Ως άνθρωπο και εμένα δεν με εξήρεσε η πανδημία και ο κορoνoιός, όπως άλλωστε φαίνεται ότι δεν εξαιρεί κανέναν.

Λυπάμαι όμως διότι έλαβαν αφορμή από την προσωπική μου αυτή δοκιμασία, εκείνοι οι οποίοι αναζητούν πάντοτε αιτίες για να στραφούν εναντίον της Εκκλησίας, να την πολεμήσουν και να της χρεώσουν ο,τι κακό συμβαίνει στην κοινωνία.

Τους διαβεβαιώνω, λοιπόν, και στα πλαίσια των προσωπικών δεδομένων, όπως επίσης διαβεβαιώνω και κάθε άνθρωπο καλής θελήσεως, ότι ο κορωναιός δεν με επεσκέφθη στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης, ούτε σε οποιοδήποτε άλλο χώρο θρησκευτικής λατρείας.

Παρακαλώ, λοιπόν, τους πάντες να σεβαστούν την προσωπική δοκιμασία που μου επέτρεψε ο Κύριος και να πάψουν να εκμετελλεύωνται το γεγονός αυτό στα Μ.Μ.Ε. και το διαδίκτυο.»

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα