Νέα έρευνα κατά του Δημήτρη Λιγνάδη

Νέα έρευνα κατά του Δημήτρη Λιγνάδη
Μεταφορά του ηθοποιού-σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη στον ανακριτή Eurokinissi

Αφορμή για την καινούργια προκαταρκτική εξέταση έχει σταθεί μία ακόμη καταγγελία 24χρονου άνδρα, ο οποίος υποστήριξε ότι υπήρξε θύμα βιασμό από τον Δημήτρη Λιγνάδη πριν από περίπου επτά χρόνια.

Ξανά στο «στόχαστρο» της Εισαγγελίας Πρωτοδικών μπαίνει ο σκηνοθέτης και πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρης Λιγνάδης, αφού έφτασε σε αυτήν η νέα καταγγελία νεαρού άνδρα, σύμφωνα με την οποία ο προφυλακισμένος σκηνοθέτης τον είχε βιάσει πριν περίπου επτά χρόνια.

Η καταγγελία είχε γίνει στην 19η τακτική ανακρίτρια που χειρίζεται την ήδη σχηματισθείσα δικογραφία. Η τελευταία ως όφειλε, διαβίβασε την μαρτυρική αυτή κατάθεση στις εισαγγελικές αρχές προκειμένου να την ερευνήσουν.  Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 24χρονος σήμερα άνδρας έχει υποστηρίζει ότι υπήρξε θύμα βιασμού σε ηλικία 17 ετών.

Όπως έχει ήδη γίνει και σε προηγούμενη καταγγελία, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Κ. Σπυρόπουλος που έχει αναλάβει την έρευνα, ενδέχεται να προχωρήσει στην εξέταση μαρτύρων και στη συνέχεια να καλέσει τον Δημ. Λιγνάδη προκειμένου να δώσει τις έγγραφες εξηγήσεις του.

Πρόκειται για την τέταρτη κατά σειρά μη παραγεγραμμένη καταγγελία σε βάρος του σκηνοθέτη. Υπενθυμίζεται ότι και για την προηγούμενη είχε διενεργηθεί έρευνα από την Αστυνομία και με την ολοκλήρωσή της η Εισαγγελία Πρωτοδικών άσκησε συμπληρωματική δίωξη σε βάρος του κατηγορούμενο για βιασμό. Ο Δημ. Λιγνάδης πάντως μέχρι σήμερα, αρνείται τις κατηγορίες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα