Πανελλήνιες 2023: Οδηγός συμπλήρωσης του μηχανογραφικού

Πανελλήνιες 2023: Οδηγός συμπλήρωσης του μηχανογραφικού
Στιγμιότυπο από εξέταση Πανελλαδικών Εξετάσεων Eurokinissi

Τρία χρήσιμα σενάρια συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού Δελτίου για τους υποψηφίους των Πανελληνίων από τα φροντιστήρια Παπαδέα. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα.

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της χώρας, το ενδιαφέρον των υποψηφίων φαίνεται να επικεντρώνεται στην συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για την υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου για την εισαγωγή στα ΑΕΙ και Παράλληλου Μηχανογραφικού για την εισαγωγή στα Δημόσια ΙΕΚ.

Υπενθυμίζεται ότι φέτος, η υποβολή των Μηχανογραφικών θα πραγματοποιηθεί σε μία φάση, αντί δύο.

Τρία χρήσιμα σενάρια συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού

Τα Φροντιστήρια Παπαδέα δίνουν έναν χρήσιμο οδηγό συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού Δελτίου για τους υποψηφίους των Πανελληνίων. Η σύνταξη έγινε από την Ε. Παπαδέα, πρ. πρόεδρο ΟΕΦΕ.

  1. Ή έχω τα απαιτούμενα μόρια και κανένα οικονομικό πρόβλημα, οπότε ξεκινάω με ΟΛΕΣ παράδειγμα τις Νομικές και μετά πάλι ΟΛΕΣ τις υπόλοιπες Σχολές της προτίμησής μου ανά την Ελλαδα.
  2. Έχω τα μόρια, αλλά οικονομικά αδυνατώ,οπότε επιλέγω τη Σχολή της προτίμησής μου και άλλες συναφείς στην ΠΕΡΙΟΧΗ που μένω και μετά επιλέγω Σχολές χιλιομετρικά.Δηλ.προτιμώ την Κόρινθο και την Εύβοια που μπορώ να πηγαινοέρχομαι καθημερινά και μετά περιοχές που έχω συγγενείς/φίλους, εξασφαλίζοντας έτσι τη δωρεάν παραμονή μου.
  3. Δεν έχω τα απαιτούμενα μόρια για τη Σχολή που ήθελα. Συμπληρώνω όσο το δυνατόν περισσότερες Σχολές και ετοιμάζω το Μηχανογραφικό για τα ΙΕΚ.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα