Πανελλήνιες 2024: “Ψύχραιμος” υποψήφιος πήγε στις εξετάσεις με τεράστιο κρεμαστό σταυρό

Διαβάζεται σε 1'
Πανελλήνιες 2024: “Ψύχραιμος” υποψήφιος πήγε στις εξετάσεις με τεράστιο κρεμαστό σταυρό
Glomex/ΕΡΤ

Μαθητής του 1ου Λυκείου Πυλαίας  αισθάνθηκε την ανάγκη να έχει μαζί του κάθε δυνατή βοήθεια στις Πανελλήνιες 2024, γι’ αυτό και φόρεσε έναν τεράστιο κρεμαστό σταυρό.

Ξεκίνησαν σήμερα, Παρασκευή (31/05), οι Πανελλήνιες Εξετάσεις για τους μαθητές και τις μαθήτριες των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ), με το μάθημα “Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία”.

Η κάμερα της ΕΡΤ βρέθηκε στο 1ο Λυκείο Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη και “τσάκωσε” τον πιο άνετο και ψύχραιμο υποψήφιο, τον Παναγιώτη, ο οποίος προσήλθε στο σχολείο του για να γράψει, φορώντας έναν μεγάλο σταυρό στο στήθος.

“Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε. Ευελπιστώ να περάσω στο Πολυτεχνείο στη Θεσσαλονίκη” είπε ο υποψήφιος, ο οποίος αισθάνθηκε την ανάγκη να έχει μαζί του κάθε δυνατή βοήθεια.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για τον κρεμαστό Εσταυρωμένο, ο μαθητής δήλωσε: “Δεν το σκέφτηκα και πολύ. Ήταν μια πράξη που έκανε ασυνείδητα. Τον είχα στο σπίτι σε κορνίζα στον τοίχο και τον πήρα. Είπα χρειάζομαι μια επιπλέον στήριξη για να δώσω σήμερα”.

Όσο για το γεγονός ότι δεν πήρε ένα μικρό σταυρουδάκι, αλλά έναν πολύ μεγάλο σταυρό, απάντησε: “Το μέγεθος μετράει. Όχι όποιον κι όποιον. Έναν σταυρό καλό”.

Δείτε το βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα