Ράγισαν καρδιές στο “τελευταίο αντίο” στην ηθοποιό Νίκη Λειβαδάρη

Ράγισαν καρδιές στο “τελευταίο αντίο” στην ηθοποιό Νίκη Λειβαδάρη

Σε κλίμα συγκίνησης είπαν σήμερα το τελευταίο αντίο στην ηθοποιό Νίκη Λειβαδάρη φίλοι, συγγενείς, και συνάδελφοί της -Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα της.

Συντετριμμένοι γονείς και φίλοι της νεαρής ηθοποιού Νίκης Λειβαδάρη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 33 ετών από έμφραγμα του μυοκαρδίου, την αποχαιρέτησαν στην εκκλησία του Α’ Νεκροταφείου της Αθήνας, όπου έγινε η κηδεία. Ήταν βράδυ Σαββάτου (16/02) όταν η Νίκη Λειβαδάρη ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία κατά τη διάρκεια εξόδου της. Μεταφέρθηκε με έντονους πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο, όπου και λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

Νωρίτερα, ο πατέρας της ηθοποιού μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου» και αποκάλυψε τι του είχε πει ο γιατρός της κόρης του.

«Ο γιατρός μας είπε ότι την κεντρική αρτηρία τη βρήκε φραγμένη, ότι έγινε προσπάθεια, κάνανε απόφραξη και ότι αιματώνεται πλέον λίγο, αλλά κανονικά και προσπαθούν να την επαναφέρουν στο κανονικό και μετά ξαναμπήκε μέσα. Τελικά μας ενημερώσανε ότι πέντε λεπτά αφότου η αρτηρία είχε αποφράξει δεν ξέρω με μπαλονάκι το κάνουν, αυτό με στένσιλ, δεν ξέρω με τι, με στεντ, όπως λέγεται… Έπαθε ανακοπή και της έβαλαν απινιδωτή, της έκαναν μαλάξεις από μιάμιση ώρα και δεν επανήλθε», είπε χαρακτηριστικά.

Για το αν αντιμετώπιζε προβλήματα καρδιάς, ο ίδιος εξήγησε: «Όχι, όχι κανένα πρόβλημα και ήταν ένα υγιέστατο παιδί και είχε κάνει και τρίπλεξ, τα είχε κάνει όλα, τα πάντα … Ο φίλος της ήταν στο εξωτερικό αλλά μας είπε ότι στο τηλέφωνο παραπονείτο ότι έχει βάρος στην καρδιά και ότι είναι ματιασμένη. Ότι έχει βάρος στο στομάχι, όχι στην καρδιά και ελαφρώς στην πλάτη. Είχε ενοχλήσεις στην πλάτη και στην κοιλιά. Αυτό μας το είπε ο φίλος της, εμείς δεν το ξέραμε. Στη μαμά της έλεγε να την ξεματιάσει. Μέσα σε αυτή την εβδομάδα την είχε ξεματιάσει αλλά το Σάββατο που την ξεμάτιασε δεν έγινε τίποτα. Της είπε η μάνα της: “Παιδί μου δεν είναι μάτι αυτό, να πάμε σε έναν γιατρό να δούμε για ποιο λόγο σε πονάει το στομάχι και η κοιλιά σου” και τελικά καταλήξαμε να γίνει οξύς ο πόνος και να πάμε στο νοσοκομεία όπου κατέληξε».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα