Ρόδος: Προσπάθησε να πουλήσει γυμνές φωτογραφίες της κόρης και της ανιψιάς του σε παιδίατρο

Ρόδος: Προσπάθησε να πουλήσει γυμνές φωτογραφίες της κόρης και της ανιψιάς του σε παιδίατρο
Ηλεκτρονικός υπολογιστής iStock

Ένας 30χρονος στη Ρόδο αποπειράθηκε να πουλήσει γυμνές φωτογραφίες της κόρης και της ανιψιάς του, μέσω εφαρμογής, σε παιδίατρο. Προσπάθησε να τα "καλύψει" γράφοντας "λάθος".

Συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Υπηρεσίας ένας 30χρονος στη Ρόδο μετά από καταγγελία γιατρού, ότι προσπάθησε να του πουλήσει γυμνές φωτογραφίες της κόρης και της ανηψιάς του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η dimokratiki.gr, εις βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για απόπειρα -προσφορά υλικού πορνογραφίας ανηλίκων.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της 2ας Μαΐου 2022 καταγγέλθηκε από παιδίατρο του Αρχαγγέλου ότι την προηγούμενη ημέρα και ώρα 19:50 δέχτηκε στο κινητό του τηλέφωνο μήνυμα μέσω της εφαρμογής Viber από ένα κινητό τηλέφωνο που ανήκει στον 30χρονο που απεικόνιζε δύο φωτογραφίες δύο ανήλικων κοριτσιών στο οποίο αναγραφόταν από κάτω: “θα έχω γυμνές φώτο των κοριτσιών για τιμή θα στείλω μετά”.

Ακολούθησε κι άλλο μήνυμα με την ένδειξη “λάθος”.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 30χρονο και κατάσχεσαν το κινητό του τηλέφωνο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες στις φωτογραφίες απεικονίζονται η κόρη του και μια ανιψιά του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα