Ρουβίκωνας: Πέταξαν τρικάκια στο γραφείο του Γιάννη Βρούτση

Ρουβίκωνας: Πέταξαν τρικάκια στο γραφείο του Γιάννη Βρούτση
Τρικάκια της αναρχικής συλλογικότητας "Ρουβίκωνας" Eurokinissi

Τα μέλη της αναρχικής ομάδας πέταξαν τρικάκια για το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. 

Μέλη του Ρουβίκωνα εισέβαλαν το μεσημέρι της Πέμπτης στο γραφείο του Γιάννη Βρούτση, διαμαρτυρόμενα για το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Κατά την παρέμβασή τους τα μέλη της αναρχικής ομάδας πέταξαν τρικάκια και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. 

«Για μία ακόμα φορά είδαμε να ξαναπαίζεται ίδια κι απαράλλαχτα, όπως τόσες φορές στο παρελθόν, το ίδιο κακοστημένο και κακοπαιγμένο θέατρο» αναφέρει ο Ρουβίκωνας σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.  

«Το νέο ασφαλιστικό προβλέπει αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης μεσομακροπρόθεσμα κατά 3 χρόνια σε σχέση με σήμερα και αύξηση της τάξης του 20% των ελάχιστων ασφαλιστικών εισφορών που πληρώνει η συντριπτική πλειοψηφία των ασφαλισμένων του ΕΦΚΑ, ενώ δεν πέρασε ούτε χρόνος από τότε που ο ίδιος ο Γ. Βρούτσης δήλωνε ότι όταν η Νέα Δημοκρατία έρθει στην κυβέρνηση θα υπάρξει “γενναία μείωση των ασφαλιστικών εισφορών”».   powered by Rubicon Project «Τα μεγάλα λόγια και οι υποσχέσεις που τόσο συχνά δίνονται, εδώ και χρόνια έχουν πάψει να πείθουν τον οποιονδήποτε εκτός ίσως από τα στενά κομματικά ακροατήρια που προσδοκούν ότι θα έρθει και η δική τους σειρά να γλείψουν τα κόκκαλα από το μεγάλο φαγοπότι. Για τη συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνικής βάσης το αύριο φαντάζει χειρότερο από το σήμερα και το σήμερα είναι χειρότερο από το χτές», αναφέρει ο Ρουβίκωνας.  

«Η μόνη πιθανή διέξοδος είναι ο δρόμος του αγώνα, είναι να σπάσει ο δρόμος της παραίτησης, είναι να νικηθεί ο φόβος που μας κρατάει δέσμιους των επαγγελματιών του ψέματος και της αρπαχτής», καταλήγει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα