Σύνταγμα: Οπαδοί της Μακάμπι γρονθοκόπησαν έναν Ιρακινό

Διαβάζεται σε 2'
Σύνταγμα: Οπαδοί της Μακάμπι γρονθοκόπησαν έναν Ιρακινό
caption

Οπαδοί της Μακάμπι Τελ Αβίβ επιτέθηκαν και γρονθοκόπησαν έναν Ιρακινό στο Σύνταγμα. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Επεισόδια, κατά τα οποία τραυματίστηκε ένας άνδρας ιρακινής καταγωγής σημειώθηκαν λίγο μετά τις 16:00 την Πέμπτη (07/03) στην Πλατεία Συντάγματος.

Ειδικότερα, Λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ, οπαδοί των Ισραηλινών, που έχουν ταξιδέψει στην Ελλάδα για την αναμέτρηση, συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Συντάγματος, φωνάζοντας συνθήματα και ανάβοντας φωτοβολίδες.

Ένας Ιρακινός που ανέβαινε τις σκάλες, τούς αναγνώρισε και τους πέταξε ένα κουτάκι μπίρας με αποτέλεσμα μερίδα οπαδών να του επιτεθούν και να τον γρονθοκοπήσουν. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, φέροντας ελαφρά τραύματα.

Παράλληλα, λίγο αργότερα, δύο Παλαιστίνιοι άνοιξαν πανό στην πλατεία Συντάγματος. Οι αρχές προχώρησαν στην προσαγωγή τους.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Στο πλαίσιο της διεξαγωγής του ποδοσφαιρικού αγώνα Ολυμπιακός- Μακάμπι Τελ Αβίβ έφτασαν στην Αθήνα οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας. Η Ελληνική Αστυνομία υλοποιώντας ειδικό σχέδιο για την αποτροπή επεισοδίων και εμπλοκής τους με οπαδούς ελληνικών ομάδων τους οδήγησε, κατόπιν σχετικής πλαισίωσης, στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο και μετά από νέο έλεγχο στο Γήπεδο Καραϊσκάκης.

Μεσημβρινές ώρες σήμερα έλαβε χώρα μεμονωμένο περιστατικό, όταν οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας ενώ κινούνταν στην πλατεία Συντάγματος δέχθηκαν λεκτική επίθεση από δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι προέβησαν και στη ρίψη αντικειμένου σε βάρος τους. Ακολούθησε επεισόδιο μεταξύ οπαδού της φιλοξενούμενης ομάδας και του ενός εκ των δύο αλλοδαπών με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του, ο οποίος διακομίστηκε σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών. Υπήρξε άμεση παρέμβαση από τις αστυνομικές δυνάμεις που απέτρεψε περαιτέρω επεισόδια και πραγματοποιήθηκε προσαγωγή δύο ατόμων. Προανάκριση διενεργείται από την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα