Σκηνές Φαρ Ουέστ στην Αρχαία Κόρινθο: Ένοπλη συμπλοκή αστυνομικών με ληστές – 2 τραυματίες

Σκηνές Φαρ Ουέστ στην Αρχαία Κόρινθο: Ένοπλη συμπλοκή αστυνομικών με ληστές – 2 τραυματίες
korinthostv.gr

Πρόκειται για συμμορία ενόπλων ληστών τραπεζών τους οποίους αναζητούσε αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής.

Βροχή έπεσαν οι σφαίρες σε ένοπλη συμπλοκή ληστών με αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής που τους αναζητούσαν, νωρίτερα το μεσημέρι, στην περιοχή της Αρχαίας Κορίνθου.

Πρόκειται συγκεκριμένα για συμμορία ενόπλων Αλβανών ληστών που χτυπούσαν τράπεζες. Σήμερα το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εντοπίστηκαν τα συγκεκριμένα άτομα, τους ακολούθησαν και κάποια στιγμή που βγήκαν από το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τρεις ληστές, αποφασίστηκε να γίνει η επέμβαση των αστυνομικών.

Στο κάλεσμα των αστυνομικών οι σκληροί κακοποιοί έβγαλαν όπλα και πυροβόλησαν εναντίον τους με αποτέλεσμα να απαντήσουν στα πυρά οι αστυνομικοί και να τραυματιστούν δύο από τους Αλβανούς ληστές, ενώ ο τρίτος ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Ο ένας τραυματίας διακομίστηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο και ο δεύτερος στο Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου νοσηλεύονται φρουρούμενοι. Για το περιστατικό αναμένονται και νεότερες επίσημες ανακοινώσεις από την Ασφάλεια Αττικής που διενεργεί την έρευνα.

korinthostv.gr
 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version