Skipper’s: Τέλος εποχής για το θρυλικό μπαρ του Αλίμου μετά από 35 χρόνια

Skipper’s: Τέλος εποχής για το θρυλικό μπαρ του Αλίμου μετά από 35 χρόνια
Facebook/Skipper's Yacht 'n Roll Bar

"That's all folks" από το αγαπημένο σημείο συνάντησης των νοτίων προαστίων, που κατεβάζει ρολά μετά από μία μακρά πορεία, με αφετηρία τις 4 Σεπτεμβρίου του 1987.

Τέλος εποχής για το θρυλικό “Skipper’s “ του Αλίμου, μετά από 35 χρόνια, στη διάρκεια των οποίων αποτέλεσε αγαπημένο στέκι των νοτίων προαστίων, σταθερό σημείο συνάντησης των θαμώνων του και σημείο αναφοράς της περιοχής για τρεις ολόκληρες δεκαετίες.

Το μπαρ κατεβάζει ρολά από τη Δευτέρα, έχοντας διαγράψει μία μεγάλη πορεία όλα αυτά τα χρόνια, έχοντας γράψει τη δική του ιστορία στη διασκέδαση της πόλης, έχοντας σημαδέψει μερικές από τις καλύτερες δικές μας βραδινές στιγμές και αναμνήσεις.

Skipper's Yacht 'n Roll Bar / Facebook

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή πριν από λίγες ημέρες το ίδιο το κατάστημα μέσα από μία συγκινητική ανάρτηση στα social media, ανακοινώνοντας το “That’s all folks” του μπαρ στους θαμώνες του, αλλά και προσκαλώντας τους για ένα τελευταίο ποτό, για ένα τελευταίο ραντεβού, για ένα τελευταίο “Χαμόγελο της Τζοκόντα (συνήθιζε να κλείνει κάθε του βραδιά με Μάνο Χατζιδάκι).

Skipper's Yacht 'n Roll Bar / Facebook

“Απόψε ήρθε η ώρα να αποχαιρετιστούμε εδώ, στο μόλο που πρωτοσυναντηθήκαμε μετά από 35 χρόνια, ένα μήνα και 26 ημέρες. Σ’ ευχαριστούμε για το ωραίο ταξίδι”, ανέφερε το κατάστημα για το τελευταίο ραντεβού της Κυριακής (30/10), το οποίο προσφέρει και ένα “τελευταίο για τον δρόμο”, μεταξύ των συγκινητικών αναρτήσεών της αλλά και των εξίσου φορτισμένων σχολίων που τις διαδέχτηκαν από τον κόσμο

Υπενθυμίζεται πως το Skipper’s θα κλείσει οριστικά καθώς δεν συμπεριλαμβάνεται στα σχέδια της ανάπλασης της Μαρίνας Αλίμου. Στις 31 Οκτωβρίου λήγουν οι συμβάσεις του προσωπικού που εργάζεται εκεί και, σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για την ανανέωσή τους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα