Θέλησε να εξαπατήσει την Βουλή ο Μένιος Φουρθιώτης

Θέλησε να εξαπατήσει την Βουλή ο Μένιος Φουρθιώτης
Ο Μένιος Φουρθιώτης ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΡΙΛΑΣ / PAPADAKIS PRESS

Κατέθεσε αίτημα διαπίστευσης κοινοβουλευτικού συντάκτη με ταυτότητα της ΕΣΗΕ δίχως αριθμό μητρώου

Πλαστά έγγραφα κατέθεσε στην Βουλή ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης. Αυτό προκύπτει από την ανακοίνωση που εξέδωσε το κοινοβούλιο. Σημειώνεται ότι ο τηλεπαρουσιαστής θέλησε να διαπιστευθεί ως κοινοβουλευτικός συντάκτης παραθέτοντας αντίγραφο ταυτότητας της ΕΣΗΕΑ δίχως αριθμό μητρώου.

Σύμφωνα με τις υπηρεσίες της Βουλής με πρωτοβουλία του γενικού γραμματέα Αντώνη Μυλωνάκη διαβίβασαν τα στοιχεία στον εισαγγελέα.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωσή της Βουλής:

“Οι Υπηρεσίες της Βουλής, δια του Γενικού Γραμματέα της, διαβίβασαν στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας  Πρωτοδικών Αθηνών το αίτημα, με τα συνημμένα σε αυτό έγγραφα, του κ. Μαινάνδρου  – Γεωργίου Φουρθιώτη  για τη διαπίστευσή του ως κοινοβουλευτικού συντάκτη.

Μεταξύ των εγγράφων που είχαν αποσταλεί ηλεκτρονικά εκ μέρους του ήταν  και αντίγραφο ταυτότητας της ΕΣΗΕΑ, η οποία δεν φέρει αριθμό μητρώου, όπως φέρουν οι κάρτες των τακτικών μελών της και σύμφωνα με τη χθεσινή ρητή ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ ότι ο εν λόγω πολίτης δεν είναι μέλος της Ένωσης, πρέπει να ερευνηθεί από τα αρμόδια όργανα της δικαιοσύνης περί της τυχόν πλαστότητάς της.

Σημειώνεται, τέλος, ότι το Γραφείο Τύπου και Κοινοβουλευτικής Πληροφόρησης ουδέποτε εξέδωσε διαπίστευση στον προαναφερόμενο ως κοινοβουλευτικό συντάκτη”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα