Tom Clancy’s Splinter Cell: Double Agent (Wii)

Tom Clancy’s Splinter Cell: Double Agent (Wii)

Για το Wii τα έχουμε ξαναπεί: Wii Had Fun. Και τώρα, σε ρόλο διπλού πράκτορα, αξιοποιούμε πλήρως τις δυνατότητες του παίζοντας τη νέα κυκλοφορία το...

Για το Wii τα έχουμε ξαναπεί: Wii Had Fun. Και τώρα, σε ρόλο διπλού πράκτορα, αξιοποιούμε πλήρως τις δυνατότητες του παίζοντας τη νέα κυκλοφορία του γνωστού Splinter Cell της Ubisoft παίζοντας.Όποτε βλέπετε James Bond κολλάτε και σκέφτεστε πόσο πολύ θα θέλατε να είστε στη θέση του; Μυστικές αποστολές, εκρήξεις, δολοφονίες… Το ΜΕΝ24 το έκανε! Μπορεί να το έκανε μέσω μιας πιο ασφαλούς οδού αλλά τα κατάφερε περίφημα! Πάρτε το Wiimote σας και αναλάβετε δράση και εσείς στο Tom Clancy’s Splinter Cell: Double Agent αν σας βαστάει!




Γραφικά: 9/10

Αξιοποιεί στο μέγιστο δυνατό των δυνατοτήτων του Wii (σιγά τ’ αυγά θα μου πείτε, αμ δε). Το αποτέλεσμά καλύτερο από όσο το φανταζόμασταν. Πολύ καλοσχεδιασμένο παιχνίδι και για τις δυνατότητες του Wii ίσως ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή από παιχνίδι δράσης.




Χειρισμός: 20/10

Όχι δεν είναι λάθος το 20. Αλλά δεν μπορείτε να φανταστείτε τι σημαίνει να έχεις το Wiimote(το χειριστήριο ντε!) και να το χρησιμοποιείς σαν το όπλο σου. Το χειριστήριο λοιπόν γίνεται το όπλο σας κατά τη διάρκεια των αποστολών σας. Κρύψτε το βγάλτε το έξω πυροβολήστε σα να κρατάτε ένα magnum (Αν μας διαβάζει κανείς με magnum ελπίζω να μη τα μπερδέψει…). Κατά τα άλλα πολύ εύκολος χειρισμός δεν θα σας προβληματίσει καθόλου.




Gameplay: 9/10

Τεράστια γκάμα από όπλα και μεγάλο βάθος στο παιχνίδι. Ζητάτε τίποτα άλλο; Δεν νομίζω. Εξαιρετικό από το ξεκίνημα του έως το τέλος του με αρκετά καλό βαθμό δυσκολίας. Είναι πολύ εύκολο να ακολουθήσει κάποιος τη ροη του (αν και ο γραφών στην αρχή την είχε δει εκτελεστής και εξόντωνε ότι κυκλοφορούσε πάνω στη τηλεόραση με το χειριστήριο του).




Γενικά: 9/10

Από τις καλύτερες επιλογές που υπάρχουν στο Wii. Αξίζει μέχρι και το τελευταίο σεντ που θα δώσετε. Ένας τίτλος που δύσκολα βαριέσαι με απίστευτο χειρισμό και τη δυνατότητα για πολλές ώρες παιχνιδιού. Εξαιρετική δουλειά σε όλους τους τομείς από τη Ubisoft η οποία δεν άφησε παραπονεμένους τους κατόχους του Wii με τη συνέχεια του Splinter Cell.




Παίζοντας Double Agent








Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα